+2 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından
Kayananam cadisiyla aynı evde yaşıyorum kzilar malesef bugün dişçiye gittim sabah 6 da isim uzun sürdü sonra kız kardeşim çağırdı annemlere gitti kocamdan izin aldım ama kaynana akşam aradi çocuk azarlar gibi sen nerdesin niye haber vermiyosun bir kere bile merak edmeyen kadın nerde kaldın merak ettim diye akşam ariyo bide kocamı arayıp doldurmuş eşimde beni aradı senin yüzünden annemden azar işittim bende sen cocukmusun kaç yaşında insanlarız onalrdan izinmi alıcaz dedim kavga böyle başladı eşim geldi annemlere az önce eve geldik baktik kayınvalidemgil evde yok komşuya gitmişler okadar doluyumki dublex evimiz gelince gidicem aşağıya saydiricam buna sizce yapmalimiyim busefer eşimle aram açılacak 

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Aynı evde yaşıyorsanız haber vermen gerek bence
(77 puan) tarafından
Off yapma ya lütfen insanlık hali unutmuş olabilirim bu kocamı dolduracağı anlamına gelmiyo
tarafından
Yok canım kocanı doldurması vs klasik kaynana ama haber verme konusunda haklı sadece
tarafından
Kocanin suçu lafı ağzına tıkacakti
-Reklam-
+1 oy
(816 puan) tarafından
Ayy o ne öyle ya aynı evde yaşamayı geçtim kocamda ana yalakası madem çok takiyo dediğini kapısını bacasini ayirsin vallahi şaşırıyorum aklınızı peynir ekmekle mi yediniz aynı çatı altında iki ev olurmu kaynanam çok çok iyi kötü  bir lafı asla yok ama evine gidince kızım şöyle yap böyle yap değince bile diyorum ki iyi kide ayrıyız evime gelince dünya varmış diyorum 
+1 oy
(717 puan) tarafından
İzin alınmaz da ben şuraya gidiyorum diye söylenir aynı evin insanı başına bir şey mi geldi diye merak eder
+1 oy
tarafından
7 sene birlik oturdum aynı yollardan bende geçtim ama eşim asla pas vermedi ailesine hep benim tarafımda oldu benimde kaynanamdan çok kayınpeder laf yapardı eşim heyt diyince akar sular dururdu eş önemli cnm 
0 oy
(269 puan) tarafından
Canım aynısı benim başımda cidden kendisi nereye gitse haber vermez ben gidincede bekler haber vermemi bir kez kalktı eşime dedi Zehra biryerlere gidiyor haber vermiyor bu kız nereye gidiyo eşim de bana kiziyo anneme haber ver diye bende dedim senin annen bir yere giderken bana haber veriyormu ki bende annene haber vereyim 
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Sıra sende. Neden haber vermedin diye başla. 

Aynısı benim başıma geldi. Benim ki hem kocamı hem kaynimi doldurup başıma sardı. Ne kocama ne de kaynima imtiyaz vermedim. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 449 göst.
21 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 414 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 288 göst.
4 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 402 göst.