0 oy
126 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (125 puan) tarafından
Merhaba hanımlar 7 haftalık hamileyim hafif tansiyon sorunum var yüz felci geçirdim oda çok hafif şükür ama dr. Risk alıp kortizonlu ilaç kullanman gerekiyor diyor korkuyorum bebeğim daha küçük  bebek icin riskli varmi yaşayan duyan yardımcı olur musunuz 

3 Cevaplar

0 oy
(6,660 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Doğumdan sonra geçirdim ben gebelikte birşey diyemiyorum geçmiş olsun 

Ama şunu diye bilirim sakın doktorlara bakipta çocuğu aldirmaya kalkmayın yiyecek ekmeği varsa rabbim onu koruyor 

Gebeliğim boyunca ilaça ve narkoza maruz kaldık 2 buçuk ay hastanede yattim bağırsaklarım dışarı çıkarıldı torba takıldı Doktorlar kimi ölür dedi kimi yaşamaz yaşasada kolunda bacağında sorun olur dedi 4 kere zorla doğum masasına yatırdılar hepsinde reddettim evet tedavim uzadı ama 16 gün oldu oğlumu kucağıma aldim çok şükür ne engeli var nede savaşı bıraktı rabbim nasıp etti ve kazandık şimdi koynumda uyuyor

(125 puan) tarafından
Yok Yok cocuk aldırma gibi bir düşüncem yok da korktum ona birsey olur diye bakalım napacaz Allahim sizide bebeğinizide korusun bir ömür mutlu olun
-Reklam-
0 oy
(12 puan) tarafından
ben 28.haftada geçirdim kortizon kullanmam gerekiyordu ama kullanmadım antibiyotik kullandım onun yerine ama zorlu bir süreçti benm orta kulak enfeksiyonundan dolayı oluştu çok şükür gözle görülür bir hasar yok çok geçmiş olsun 
(125 puan) tarafından
Benimde kulak ağrısı ile başladı birsey yokmuş kulağımda ama küçük olunca organları etkiler bebeğin diye kullanamıyorum:(
0 oy
(125 puan) tarafından
Post yukari çıksın 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 349 göst.
29 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
29 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 116 göst.

Kategoriler

1,466,777 soru

24,035,197 cevap

328,895 kullanıcı

...