Kadın olmak hem muhteşem hem de zorluklarla dolu, bunu hepimiz biliyoruz. Peki ya erkek olmanın avantajları ve zorlukları?
Hadi düşünelim:
Yorumlara yaz! Bu kararını neden seçtiğini de paylaşmayı unutma! Hadi bakalım, merakla bekliyorum!
Keşke hiç dünyaya gelmeseydim
Kadın olarak yaratmış Allah. Bir kere daha dünyaya gelmek yok. Allah dilerse yine gelsem ki böyle bir şey yok Allâh diledi oldu diyelim Allah ne derse ne hüküm verirse hakkımda o. Dilerse küçük bir solucan olarak yaratsin her şeyin bir faidesi var neticede.
Tekrar kadın olarak ama daha iyi bi coğrafyada dünyaya gelmek isterdim..
Ben kaldığım yerden devam ederdim
Kadın olmayı isterdim çünkü kadın olmak büyük bir nimet zor olsa da anneliği çok güzel
Tabiii ki tartışmasız kadın olarak gelmek isterdim.
Çünkü evlat kadar güzel, tatlı bir insan ufağını, dünyaya getirmeye sebebiz. elhamdulillah
Başka zenginlik aranır mı?
Kesinlikle eşim gibi prenses bir erkek olmak isterdim l. Adam sürekli yorgun sürekli uykusuz sürekli mağdur. Okul bende ödevler bende dil terapistleri bende ödevler bende üstüne misafir ağırlamak ev işi yemek çocukla oynamak. Yetmiyor hamile kalıp aylarca kusma bulantı üstüne doğum sancıları emzirmesi herşey bende. Ya perdeyi bile ben asıyorum.
Ben çok Tezcanliyim o ise aşırı aşırı uyuşuk ağır hareket ediyor bazen böyle alıp duvardan duvara vurasim geliyor.
Üstüne yine memnun değil söyleniyor musum
Şimdi direk erkek olarak derim ama her erkeğe göre de değişir aslında :)) kimi erkek var dışarda çalışıyor evinde eşine yardımcı oluyor kadınlar kadar bakımlı veya :D öyle bir erkek için de hayat zor olur :D mesela bu internette çoğalan temizlik hastası erkekleri görünce suanki halimden memnunum :D
Benim için fark etmez ama kadın olarak olacaksa daha zengin yada mesleğimi bir şekilde elime almış güçlü bir kadın olmak isterdim.
1,489,811 soru
24,349,215 cevap
346,401 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın