+2 oy
214 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (134 puan) tarafından
İddia yüzünden boşanma davası açtım ve bir şekilde barıştık ve 6-7 ay hesaplari hep bendeydi hiç bir şekilde oynamadı uzağa gitti ve para konusu açıldı borsaya yatırdım o kumar değil denildi. Ne yerdeyim ne gökte . Eşimin sesini dahi duyasim yok. Evliliğim biter mi bitmez mi bilmiyorum ama öyle bir hayal kırıklığı oldu ki hazmedemiyorum. Ailesiyle konuştum onlarda herşeyi demişler haklısın ağlama değmez diyorlar ama hazmedemiyorumm bu kadar şeyden sonra iki kızım var ailem bundan adam olmaz diyor. Yeterince arkamda da durmadilar boşanma sürecinde bizim için yaptım diyip duruyor ama içimde öyle bir yangin var ki anlatamam ne yapacağımı şaşırdım. İçimi dökecek kimse yok napacagim bilmiyorum herkes haklısın diyor ama bir alacağım yok. Ben koyun gibi ne zamana kadar gudecegim bu adamı 2 ay sonra gelecek içim icime sigmiyor güvenimi yıktığı için kaldiramiyorummm. İnkar da etmedi zaten ama bilmiyorummm yanıyor içim yaniyor..

4 Cevaplar

+1 oy
(4,362 puan) tarafından
Ya boşanacaksin canım ya da koyun gibi demişsin ya ipini eline bağlayıp yanında tutacaksın ki bu da zor gibi 
(134 puan) tarafından
İşi yüzünden sürekli yanımda değil ki pi s l ik arkadaşları ortamı hep aynı. Yanımda olsa gudecemm de ay sanki aldatılmış gibi hissediyorum çok guvenmistim
-Reklam-
0 oy
(1,510 puan) tarafından
Rabbim güç kuvvet ferahlık versin inşallah.
(134 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun :(
0 oy
tarafından
Ya bu diyardan gideceksin yada bu deveyi gudeceksin
(134 puan) tarafından
Gidecem gitmesine de iki kız alsam olmaz almasam olmaz :(
0 oy
(23,978 puan) tarafından
Bazen naparsan yap olmaz olmuyor 
(134 puan) tarafından
Bıraksam da nasıl olur degismez artık benimde son güvenimi de yıktı zaten de

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 253 göst.
25 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Aysenur5561 (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 382 göst.
26 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Leyla343480 (119 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 1,337 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (22,608 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,805 soru

24,130,043 cevap

333,971 kullanıcı

...