0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (639 puan) tarafından
Bebeğim 5 aylık üç gündür uyku uyumuyor oyun oynamıyor emmiyor mama istemiyor zorla yediriyorum bin türlü hallere girdik eşimle ağlamaktan bağırmaktan sesi kısıldı üstelik iki kalçasıda çıkık ayaklarında demirli ayakkabı var okadar yıprandımki bebeğim için ağlamaktan gözümde yaş kalmadı gurbette yaşıyorum tek başımayım ne zaman bitecek bu diş sancıları bebeğim ne zaman düzgün uyuyup düzgün beslenecek gözleri kıpkırmızı oldu çok üzülüyorum altta birtane diş göründü nezamana düzelir

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
diş sancısı bitmez biri çıkar rahatlarsın öteki başlar. 3 yaşından önce uyku düzeni beklemeyin diyorlar. zaten bütün dişlerin çıkması da 3 yaşını buluyor 
(639 puan) tarafından
Hep böyle ağlayıp yemeden içmedenmi kesilecek bir çaresi yok mu
tarafından
dönem dönem evet
(639 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için
-Reklam-
+1 oy
(760 puan) tarafından
Karanfil denedin mi karanfili ez içine zeytinyağı koy damaklarina sur rahatlatir. Birde tetagil ve nurse Harvey diş jeli var tavsiye ederim. İnşallah en yakın zamanda geçer dis sancısı zor gerçekten 
(639 puan) tarafından
Denerim canım teşekkür ederim karanfil yağı kullansam işe yarıyormu
(760 puan) tarafından
Direk yagini denemedjm ama neden olmasın ki ağrısını azaltır bence
+1 oy
tarafından
Ayy 2.5 aydır ne çekiyorum bı bilsen ne gece ne gündüz düzgün uyuyor şükür çıktı dişleri ama hala devam ediyor duzensizlik
(639 puan) tarafından
O kadar uzunmu sürüyor yaa mahvolur bebeğim ozamana kadar nekadarlık sizin bbebeğiniz
tarafından
Bazı bebeklerde oluyor maalesef kızımda çok bilmedim ama oğlum zor oldu oluyorda yani var hele yolumuz 8.5 aylik
(639 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim Allah bağışlasın sağlık versin inşaallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
6 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mrvgul (4,726 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 476 göst.
17 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde zeyneb34 (1,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 363 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Leyla233 (91 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 81 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bbgm (81 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,685 soru

24,114,375 cevap

333,145 kullanıcı

...