Benimde 40 haftayı geçmişti oğlumda ne sancı ne ağrı hiçbir belirti yoktu. Bende 40+2 olduğum gün 10 15 dk sıcak suya oturdum.(Sıcak su dediğim ılık yada biraz daha sıcaği onu kendine göre ayarliyorsunuz). Sudan ciktiktan sonra bütün evi elimle sildim. Yemek yaptım. Tekar suya oturdum. Yemek yedikten sonra 9 buçuk gibi tekrar oturdum. Toplam 3 defa yani, son çıkmamdan sonra hafif bi sancım oldu ve nişan geldi. Nişan geldikten sonra sancım başladı 10 dk da bir geliyordu. Sabaha kadar o sancıyı çektim. Sabah 7 buçuk ta hastaneye gittim.sabaha kadar 3 4 dk da bir sancı gelmeye başladı. Artık dayanamıyordum hastaneye gittim. 3 cm acilmam vardi. Herşey normaldi yatış işlemlerim yapıldı, nst ye bağladı saat 9 buçuk a kadar 5 cm oldu. Beni dogumhaneye aldılar. Nst ye bağladılar nst de kalp atışlari iyi değildi bebgin oksijen gitmiyordu. Yani doktor öyle dedi. Bana seni acil sezeryan a almamız gerekiyor dedi. Bende bebgin hayatı riske girmesin diye kabul ettim. Şuan çok şükür oğlum 5 buçuk aylık dün sünnet yaptırdım. İnşallah en yakın zamanda iyileşir.
Sizinde inşallah rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah