+2 oy
631 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (201 puan) tarafından
Ya kızlar bu oğlan çocuklari böyle mi olur doktora gidiyim mi evde kalıp bekliyim mi bilmiyorum ne sancı ne ağrı dipçik gibiyim doğuramiyorum duanizda bana da yer verin buraya doğurdum diye yazayım :))

21 Cevaplar

0 oy
(527 puan) tarafından
Benimde 40 haftayı geçmişti oğlumda ne sancı ne ağrı hiçbir belirti yoktu. Bende 40+2 olduğum gün 10 15 dk sıcak suya oturdum.(Sıcak su dediğim ılık yada biraz daha sıcaği onu kendine göre ayarliyorsunuz). Sudan ciktiktan sonra bütün evi elimle sildim. Yemek yaptım. Tekar suya oturdum. Yemek yedikten sonra 9 buçuk gibi tekrar oturdum. Toplam 3 defa yani, son çıkmamdan sonra hafif bi sancım oldu ve nişan geldi. Nişan geldikten sonra sancım başladı 10 dk da bir geliyordu. Sabaha kadar o sancıyı çektim. Sabah 7 buçuk ta hastaneye gittim.sabaha kadar 3 4 dk da bir sancı gelmeye başladı. Artık dayanamıyordum hastaneye gittim. 3 cm acilmam vardi. Herşey normaldi yatış işlemlerim yapıldı, nst ye bağladı saat 9 buçuk a kadar 5 cm oldu. Beni dogumhaneye aldılar. Nst ye bağladılar nst de kalp atışlari iyi değildi bebgin oksijen gitmiyordu. Yani doktor öyle dedi. Bana seni acil sezeryan a almamız gerekiyor dedi. Bende bebgin hayatı riske girmesin diye kabul ettim. Şuan çok şükür oğlum 5 buçuk aylık dün sünnet yaptırdım. İnşallah en yakın zamanda iyileşir.

Sizinde inşallah rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 
(201 puan) tarafından
Gözün aydın canım Allah bağışlasın ilk doğumun muydu canım
(527 puan) tarafından
Yok . İlki kızdi normal doğumdu 2. Oğlum oldu oda mecbur i sezeryan
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 592 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Saida Nasirova (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 720 göst.
24 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Despoina<>Eylül Naz❤ (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 443 göst.
29 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ✨Gafsa✨ (2,890 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 295 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde toprakerdininannesi (114 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,096 soru

24,164,363 cevap

335,536 kullanıcı

...