+5 oy
1,265 göst.
Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından
Bebeğimin gözünde doğuştan kayma vardı.Şuan 19 aylık.Birkaç uzmana gösterdik ameliyat dedi.Açıkçası şuanm cesaret edemedik.Enazımdan 3-4 yaşına gelsin derdini ifade etsin istedim ama son zamanların iyice kayma oldu.İki.gozunde de var.Biri normalken öbürü kayıyor.O düzeliyor diğeri kayıyor.Asla gözlük takmıyor.İstanbulda oturuyorum.Tanıdığını bildiğiniz bir doktor var mı bu konuda 

34 Cevaplar

0 oy
(1 puan) tarafından

Merhaba.nasıl bir yol izlediniz?oğlum 14aylık kayması aynı sizin gibi.sizin numaranız kaç 

Bizim 3-3,5hipermetrop ama gözlüğü kesinlikle takmıyo 

-Reklam-
0 oy
(5,407 puan) tarafından

Bebeğin çok küçük ama bence iki üç yıl beklemeyin. Yetişkinler anlayabiliyor ama çocuklar bu konuda biraz daha açık ve net konuşabiliyor. Çocuğumuz büyüdükçe onu farklı görüp onun ozguvenine zarar verebilirler. Varsa bi çaresi mutlaka çözüm bulun

0 oy
(270 puan) tarafından

Benim gözümde de kayma oldu baya gizle gorunur derecede üniversite hastanesinde şasilik bölümüne gittim önce ilaç tedavisi uygulandı baya iyi geldi sonra gözlük ve düzenli egzersiz hepsini yaptım çok şükür normale döndü ameliyata gerek kalmadı 

İnsalah sizingide gecer

0 oy
(27 puan) tarafından

Merhaba doktor bulabildiniz mi

0 oy
(1,512 puan) tarafından

Şöyle ki bu ameliyat ne kadar erken yapılırsa o kadar kalıcı oluyormuş. Belli bir zamandan sonra yapıldığında bir müddet sonra tekrar kayma oluyormuş. Bence geciktirmeyin hatta böyle süreçler derdiniz anlattığında daha zor bile geçebiliyor.  Çol geçmiş olsun şimdiden

tarafından

Sana benzer düşünüyorum katılıyorum da. 

0 oy
(1,343 puan) tarafından

Instagram da aysecan tattari diye birisi var onunda kizi 4 yasinda gecen ay bu sebepten ameliyat oldu baya kayma vardi onda da gozluk vs takiyor.Bu konudan profilinde bahsetmistir belki bir bakin isterseniz gecmis olsun.

0 oy
(3,780 puan) tarafından

Rabbim şifalar versin canım üzülme o kolaylıkla atlatanlar var senin bebiş de iyi olacak sadece dua et Allah bağışlasın

0 oy
tarafından

Ameliyat ettirin bence yadackapama ile düzelmez mi acaba? Çok beklerseniz tedavi zorlaşıyor. Çok kayma varsa olmasi taraftarıyım korkmayın 2 yaşına az kalmış bence . Genel anestezi alacak zaten. 

İlerleyen yaşlarda Ameliyat olsaxdahi kayma esneme seyirmeler olabilir. Sıkıntı başka şekilde görünebilir.  

0 oy
(1,712 puan) tarafından

Bursada Yıldırım Beyazıt Usta var göz doktoru alaninda kendini kanıtlamış cok iyi bir doktor bir arastirmanizi tavsiye ederim

0 oy
(4,153 puan) tarafından

Canım geçmiş olsun ama çok dert etme. Benim arkadaşımın iki Çocuğu da aynı doğdu. Erzurum'da ameliyat oldular düzeldiler. Dert edilecek gibi değil yani. Biri 4 yaşında, diğeri 2 yaş bile yok. 

0 oy
(81 puan) tarafından

Ameliyat galtırıp yaptırmamanı bilemem ama bir çoçugun tedavisini küçükken yaptıracaksın. Kızım doğunca sırtını boydan boya açtılar ful dikiş liydi. Kafasını açıp cihaz koydular ve cihazın ucunu karnına bagladılar. Heryeri yara ve dikişti. Yoğun bakımdan çıkıp bana verdiklerinde ben kızımı, nasıl, neresinden tutayım diye agladım. Ama biliyorumki daha büyük olsaydı o çoçuk ağlaya ağlaya ne dururdu ne dokundururdu.herşey bebekken daha kolay inan bana. Şimdi istediği birşey olmayınca kıyamet koparıyo cimcime

0 oy
(1,091 puan) tarafından

Bizim burda küçükcekmece kanuni sultan Süleyman Hastanesi'nde ameliyat yapılıyor ve ne kadar erken olursa o kdr iyi deniliyor ..Bnmde oğlan da göz kayması var ve sürekli oraya gidiyorum ..Emin ol ki benmle beraber gelen ve çoğunun çocuğu ameliyatli , o kdr memnunlar ki ...Rabbim şifa versin yakinsan kanuniye görün derim

0 oy
(2,984 puan) tarafından

Benim iki kızımda ameliyat oldu bende cesaret edemedim büyük yaşlarda oldu ama şimdiki aklım olsa küçükken yaptirirdim okulda filan sorun oluyor çünkü .birini ozelde diyerini şehir hastanesindr yaptırdım şehir hastanesi olandan daha memnunum çocuğun her anında yanında idim cunku

0 oy
(2,617 puan) tarafından

Post eski postmuş ama yinede yazmak istedim. Böyle ameliyatları ertelemeyin küçük diye. Doktor ameliyat dediyse yaptırın. Gözdeki kayma nistagmus ise kalıcı olmaması için ne kadar erken müdahale o kadar iyi. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 167 göst.
20 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
20 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 591 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,017 göst.