Ben yurtdisinda kaldigim icin balayina Izmire gittik bol bol gezdik guzeldi herşey 1 hafta kaldık. Peki sizler ?
Gitmedik valla bebiş gelecek daha gidicez
Ben Karadeniz istedim Trabzonu görmeyi çok istiyordum o yüzden Trabzona gittik
Ohoo gitmem mi kacarak evlendik memleketten cktk tum karadenz turu yaptk aklna neresi gelirse ordan ev elini gurcistan batum. Cok guzel bi otelde iki hafta kadr kaldk ordan ciktk geri karadenz ordan ankra hala bi evimiz yoktu ama en son arabayi sattk ankaraya yerlestk sonra 1 yil sonra memlekete döndük aksiyonlar bendeee
Evet Antalya Kaş'da balayi villasi kiralik tesettturlu oldugum icin etrafi kapaliydi ve deniz ayaklarimizin altindaydi tepeye yapmislar villayi havuzuda manzaraya karsi kondurmuslar harikaydi. Evleneli iki sene oldu bi daha gidemedik iyiki gitmisiz ruya gibiydi
Gittik cnm Alanya ya 1 hafta sonra alıştık o otele her yaz rutinimiz şaşmaz oraya gideriz
Ben karadenizi gormeyi cok istiyodum esimle oraya gidecektik sozde ya kapadokya ya karadeniz oglusum oldu ha gidecez ha gidecez pazar ya da pazartesi annemlere gidecez esim oraya gitmeyelim fethiyeye tatile gidelim 1 hafta dedi kabul etmedm annemi gorucem dedm❣
kis gelinlerinin olmazsa olmazi .kapadokyaya gittik
 hahah gittim yan odaya oda yetmezmiş gibi ilk günden 50 kişi eve yemege geldi öglen vakti
Yok kuzum nerdeee Benim canım kocam(!) bi kahve içmeye zor çıkarır. Şimdi de bebek oldu onu bahane eder. İmkansız gibi bir şey yani..
1,493,275 soru
24,398,961 cevap
349,958 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın