+2 oy
673 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,221 puan) tarafından
Kızlar oğlumu her gördüğünde sanki ilk kez görmüş gibi boyuna kilosuna illa bı eleştiri yapıp kendi çocuklarıyla kiyasliyor. Kendi 1.80 ben 1.50 çocuğum da benim gibi yani boy kilo bir tık cılız. Ama gelmiş çocuk 9 yaşına her gördüğünde bunu dile getirmenin ne anlamı var. Az önce ayak üstü kahveye uğradı halam bu ne hal yüzün kaşık kadar kalmış çok esmerleşmissin çirkin olmuşsun öyle yapma halacım. Şimdi dönüp kızsam ben ne dedim ki olacak ama ben onun niyetini biliyorum her seferinde bunu yapıyor ama araya bir iki tatlı söz sıkıştırıyor güya kızınca AA ben ne dedim ki yegnim iyiliğini istiyorum oluyor. (Çocuğuna kilo aldırıcı vitamin falan kullanınca benden gizliyor aynı apartmandayz çok düşünce al sende belki faydası olur dese veya oğlumun her yemeği yemedigini biliyor yaptığı zaman bı tabak yollasa yegnim zayıflamış kilo alsın dese haklidr dicem ama yok sadece mood düşürüp gidiyor. Kaynanam yanımdaydı şahit oldu. Ona dedim ben uyarsam küsüyor ama yaptığı hoş değil çocuk halayı görünce laf yememek için kaçıyor 

23 Cevaplar

0 oy
(2,288 puan) tarafından
Sende kendi çocuğunun psikolojisini cidden onemsesen ona haddini bildirirdin. Bak cocuklarda böyle aşağıllanmak kalici olabiliyor bilgin olsun. Eşim küçükken aynısını yaşamış. Şimdi bile söyler bunu . Psikolojimi çok bozmuştu teyzem der
-Reklam-
0 oy
(23,013 puan) tarafından
Birisi bir cocuga çirkin diyecek. Hele de benim cocuguma . Pişman ederim. Kizmayacak diye herşeyi soylemesine müsaade etmemen gerek. Çocuğun şimdi anlamaz. Ama o kadın büyüyünce de söyleyecek senin çocuğuna o sözleri . O çocuğun daha çok etkilenmeyecek mi. Kendiyle alakalı olumsuz düşünceleri olmayacak mı? 

Şu sözü hiçbir zaman unutma. 

İSTEDİĞİNİ SOYLEYEN İSTEMEDİGİNİ İŞİTİR. 
(2,221 puan) tarafından
Defalarca her şekilde uyardım eskiden pat diye söylerdi çekindi uzak durdu bir süre ama şimdi şey kafasında canım cicim diyor ya ben terslesem halasiyim kötü biseyde demedim sen sürekli beni tersliyorsun aşırı kavgacı bı insan muhattap olunmuyor
(23,013 puan) tarafından
Kavgaysa kavga. Eşin söylesin biraz da
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Çocukta yarattığı infiali bi düşünse çok güzel olur. O cocuk kendisine cirkin dese düşünse bunu yarattığı travma hayatını etkıler. Gerekirse kır ama çocugunu dış görünüşüyle yargılamasına izin verme canım. Bu onun elinde olan bişey değil Allah verdi. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 322 göst.
0 oy
6 cevap 318 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sebnem (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 884 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sebnem (141 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 398 göst.
9 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bhrcan (435 puan) tarafından soruldu