Kendim oluşturdum canım.. Bende de bi göbek kaldı üstü üste sezaryen olunca kaldı maalesef.. Sabah kalkar kalkmaz hiçbirşey yiyip içmeden youtube da Leslie var yarım saat onu yapıyorum duşumu alıyorum tartılıyorum daha sonra 3 bardak su içiyorum bazen sirkeli limonlu su içiyorum ama hergün değil.. Sabah kahvaltı da 1 haşlanmış yumurta yeşillik maydonoz roka vs ne varsa 5-7 tane zeytin 2-3 parmak kalınlığında peynir normal çay içiyorum.. Haşlanmış yumurta yerine yulaf tost falan yapıyorum değişik alternatif olarak ıspanaklı yumurta mantarlı yumurta yada menemen.. Hergün aynısı olunca insan daha çabuk bıkıyor.. Kahvaltıyı saat 11-12 gibi yapıyorum.. Saat 2-3 gibi şekersiz Türk kahvesi içiyorum sevdiğim için.. İçmek istemezsem 5 badem 5 fındık kuru kayısı vs yiyorum yada bir porsiyon meyve 1 elma yada 2 mandalina 1 portakal ne varsa.. Akşam da en geç 6 da yiyip bitirmiş oluyorum.. Akşama da salata ağırlıklı besleniyorum.. İnternette değişik tarifler var.. Tavuklu salata ton balıklı salata.. Nohutlu salata bu şekilde değişik yapıp yiyorum.. Pırasa ıspanak yemeği vs.. Akşam mutlaka 1 küçük kase yoğurt yiyorum.. Daha sonra ertesi sabah kahvaltı saatine kadar sadece şekersiz çay sade soda vs içiyorum.. Bir de günlük 3-4 litre su içiyorum canım.. Bu şekilde kendim planladım.. Eğer kaçamak yaptıysam ertesi sabah kahvaltıyı daha geç yapıyorum.. Hergün ay ay telefonuma not alıyorum kilomu her sabah spordan ve duştan sonra tartılıp yazıyorum kendimi motive etmek ve ne kadar kilo verdiğimi görmek için.. Kilo verme sürecinde seni ne motive ederse onu bulmalısın.. Beni mesela bu notlara girip hergün kilo mu yazmak önceki zayıf halinde giydiğim bir gömleğim var mesela onu giyip bakıyorum sürekli ne zaman olacak falan diye kendimi motive ederek devam etmeye çalışıyorum.. İnşaallah yardımcı olabilmişimdir sanada.. Diyet biraz sabır ve motivasyon işi canım..