+1 oy
240 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (102 puan) tarafından
Kızlar 5 buçuk aydır diyet ve spor yapıyorum.. 86 dan 66 kiloya inmenin verdiği sevinçle yazıyorum.. İnşaallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.. Hedef kilom 55.. İnşaallah 55 olunca da post açarım :) 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,018 puan) tarafından
Emziren anne misiniz bende kilo vermem gerek 64 fen.55 Olcan ama emziriyorum 
(102 puan) tarafından
Bende emziriyorum canım bebeğim 3 aylıktı ben diyete başladığımda.. Üstelik sadece anne sütü aldı mama falan vermedim Allah'a şükür yetti.. Zaten yeşillik sebze su bunların hepsi süt yapıyor.. Emzirmek diyete engel değil tam tersi daha çok sütün oluyor..
(1,018 puan) tarafından
Canım bu diyet listesini kendinmi olusturdun nasıl yapıyor sun yardımcı olurmusun banada benim sadece göbek den yakınıyorm
(102 puan) tarafından
Kendim oluşturdum canım.. Bende de bi göbek kaldı üstü üste sezaryen olunca kaldı maalesef.. Sabah kalkar kalkmaz hiçbirşey yiyip içmeden youtube da Leslie var yarım saat onu yapıyorum duşumu alıyorum tartılıyorum daha sonra 3 bardak su içiyorum bazen sirkeli limonlu su içiyorum ama hergün değil.. Sabah kahvaltı da 1 haşlanmış yumurta yeşillik maydonoz roka vs ne varsa 5-7 tane zeytin 2-3 parmak kalınlığında peynir normal çay içiyorum.. Haşlanmış yumurta yerine yulaf tost falan yapıyorum değişik alternatif olarak ıspanaklı yumurta mantarlı yumurta yada menemen.. Hergün aynısı olunca insan daha çabuk bıkıyor.. Kahvaltıyı saat 11-12 gibi yapıyorum.. Saat 2-3 gibi şekersiz Türk kahvesi içiyorum sevdiğim için.. İçmek istemezsem 5 badem 5 fındık kuru kayısı vs yiyorum yada bir porsiyon meyve 1 elma yada 2 mandalina 1 portakal ne varsa.. Akşam da en geç 6 da yiyip bitirmiş oluyorum.. Akşama da salata ağırlıklı besleniyorum.. İnternette değişik tarifler var.. Tavuklu salata ton balıklı salata.. Nohutlu salata bu şekilde değişik yapıp yiyorum.. Pırasa ıspanak yemeği vs.. Akşam mutlaka 1 küçük kase yoğurt yiyorum.. Daha sonra ertesi sabah kahvaltı saatine kadar sadece şekersiz çay sade soda vs içiyorum.. Bir de günlük 3-4 litre su içiyorum canım.. Bu şekilde kendim planladım.. Eğer kaçamak yaptıysam ertesi sabah kahvaltıyı daha geç yapıyorum.. Hergün ay ay telefonuma not alıyorum kilomu her sabah spordan ve duştan sonra tartılıp yazıyorum kendimi motive etmek ve ne kadar kilo verdiğimi görmek için.. Kilo verme sürecinde seni ne motive ederse onu bulmalısın.. Beni mesela bu notlara girip hergün kilo mu yazmak önceki zayıf halinde giydiğim bir gömleğim var mesela onu giyip bakıyorum sürekli ne zaman olacak falan diye kendimi motive ederek devam etmeye çalışıyorum.. İnşaallah yardımcı olabilmişimdir sanada..  Diyet biraz sabır ve motivasyon işi canım..
(1,018 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim ellerine sağlık bu kadar yazdığın içi. Peki sütun nasıl geliyor
(102 puan) tarafından
Rica ederim canım.. Allah a şükür baya geliyor.. Zaten su maydonoz roka marul kuruyemiş bunlar hep süt yapar canım.. Hatta sütün artar dengeli ve düzenli beslendiğin için.. Yemezsen süt olmaz aman ye ekmek ye pilav ye bulgur ye diye diye hep yanıltıldık... Su içsen süt olur Rabbim öyle bir sistem vermiş ki bize hamdolsun.. Bebeğini içten severken kanın kaynasa süt olur.. Emziriyorum diye korkma Rabbim onun rızkını verir.. Ben kızımda kilolu hamile kalmıştım 92 kiloyla doğuma girdim daha sonra aman ye süt olsun aman iç süt olsun dediler yedim içtim bilemedim.. Daha sonra arkasına oğluma hamile kaldım ona da 96 kiloyla doğuma girdim 1 hafta sonra da 86 kiloydum baktım olacak gibi değil ne giysem olmuyor nefes alamıyorum.. Kan değerlerim alt üst oldu Dur dedim kendime napıyosun bu böyle olmaz.. 3 ay hiç kilo veremedim sonra diyet spor derken Allah'a şükür 66 ya kadar indim..
-Reklam-
+1 oy
(199 puan) tarafından
Ayy ne kadar mutlu oldum senin yerine gerçekten çok güzel bi tat ayni yolculuktan geçmiş biri olarak söylüyorum 
(102 puan) tarafından
Öyle güzel birşey ki.. Bütün hayatımı etkiliyordu kilo.. Bunu verince daha iyi anladım
+1 oy
(23,490 puan) tarafından
Kız bende yapıyorum ama bu kadar vermedim maşallah sana 
(102 puan) tarafından
Sende verirsin inşaallah canım.. Çok teşekkür ederim
+1 oy
(184 puan) tarafından
Çok helal olsun size azminize

Nasıl bi yol izliyosunuz peki
(102 puan) tarafından
Aralıklı oruç diyeti yapıyorum canım.. Öğle kahvaltı yapıyorum ikindi bol bol su kuruyemiş elma meyve ne varsa ara öğün yapıyorum daha sonra akşam 5-6 gibi yemeğimi yiyorum tamam.. Daha sonra sadece çay.. Gün içinde şekersiz Türk kahvesi de içiyorum.. Yemekleri az salatayı bol yiyorum.. Salata yapmazsam yoğurt yiyorum.. Hamur işi tatlı abur cubur kestim..
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Ne güzel cnm zayıflamak çok güzel

Boyun kac
(102 puan) tarafından
1.58 boyum canım 55 olsam yeter bana
0 oy
tarafından
Neler yaptın cnm 
(102 puan) tarafından
Aralıklı oruç diyeti yapıyorum canım.. Öğle kahvaltı yapıyorum ikindi bol bol su kuruyemiş elma meyve ne varsa ara öğün yapıyorum daha sonra akşam 5-6 gibi yemeğimi yiyorum tamam.. Daha sonra sadece çay.. Gün içinde şekersiz Türk kahvesi de içiyorum.. Yemekleri az salatayı bol yiyorum.. Salata yapmazsam yoğurt yiyorum.. Hamur işi tatlı abur cubur kestim..
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Emziriyor musun? Ayy ne güzel bir haber buu.. Ben 75 kiloyum. 55 hayalim ama gerçek olabilir mi ki?? Sana katılabilir miyim arkadaşım? Nasıl yaptın? Çok iyi vermissin. Tebrik ederim. Maşaallah :)
(102 puan) tarafından
Verirsin canım hayal değil emin ol.. Hayal olsa ben yapamazdım.. 96 kilo ile doğuma girdim ikinci sezaryen oldum 1 hafta sonra 85-86 kiloydum.. 3 ay gram vermedim sonra vermeye başladım.. Emziriyorum bebeğimi şu an 8 aylık.. İlk 6 ay sadece anne sütü verdim mama vermedim..
(102 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 278 göst.
9 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Hosmerim (2,995 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 87 göst.
+2 oy
9 cevap 474 göst.
+1 oy
5 cevap 109 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde Btl33.! (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler