0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (2,422 puan) tarafından

Öncelikle kıyaslama pisti değildir.. :).

Hepimize fikir olur .. 

Bebekleriniz neler yapiyo nasıl vakit geçiriyorsunuz bişiyler öğretme yöntemlerinizden bahsedin. 

Benim kızım yürümeyi pekiştirdi evde geziniyo  13 aylik  evi dağıtmaya başladı tam anlamıyla busi yapıldığında  taklit etmek istiyo  herşeyi merak ediyo kurcaliyo  ne bulursa çekmeceler dolaplar  hep disarda  :D hayir deyince bi duruyo anlıyo  ama sonra şirinlik yapiyo yapacağından da kalmiyo  ben kızınca hemen guluyo  top atıyoruz  birbirimize  bebek  sallıyoz salıncakta uyku düzeni yok. Miz  miz lik devam :D   siz nelerim oynatıyosunuz. Neler yapıyorsunuz malum kış bütün gün evdeyiz fikir olsun. 

Kizim kilo  almadı bu ay  yürüme sebebinden sanırsam 11 kg şuanda. Boyu 76 cm kafa da 46 cm di en son bingildagi az kalmış 18 aya kadar yoku varmış. 

Tisikirler  iyi ginler  :D

5 Cevaplar

0 oy
(2,483 puan) tarafından
Halil 15 aylik ama 13 aylikken 10 kg 76 cmdi

Yurumeye erken basladik biz elinden tutup yurutebiliyodum 

Makinaya cok merakliydi yada eline bez alip gidip cmlara yapisiyodu

Legolarla oynamayi yada araba turu seylere binmeyi cok seviyo 

O zaman ogle uykumuz sabah kahvaltimiz duzenliydi

Sabah 8-9 kahvalri yapar geri uyurdu oglende 1 de uyuyup 2:30 da uyanirdi 

(Ama şuan o düzen sıfır dişlerden dolayı)

Tek basına oyun oynamayı oğrendigi icin fazla benle ilgilenmezdi 

Cekmeceleri cok kurcalıyo bide banyoya gidip camasir makinasini izlemeyi

Aksamlari babasi gelince babaaiyla oynuyolar :))
(2,422 puan) tarafından
Ne güzel kuzum benimki de öğren se tek  başına  oynamayo harika olacak :))
-Reklam-
0 oy
tarafından

16 aylik oglum

Bana ev işlerinde yardim ediyor. Camasir asmak sofra kurmak babasina soba yakarken yardim ediyor :)

12 buçuk kilo asiri hareketli degil ama kilo almıyor fazla. Ek gıdaya abandik bu aralar. Pilav makarna ve ozellikle tatlilara bayılıyor. Oyuncaklariyla oynuyoruz. Her yeri karıştırıyor cok merakli. Uyku duzenimiz var masallah 

(2,422 puan) tarafından
Maşallah allah daha iyi etsin kuzum darisi  bizim başımıza uyku düzeni  için:))
tarafından
Insallah canim uykuyu alınca da mutlu oluyorlar uykusuz cocuk mizmiz malesef
(2,422 puan) tarafından
Evet kuzum maalesef öyle:(
0 oy
tarafından
:) ayni kuzum oyleydi dislerden zayiflamisti bir kilo vermisti 
(2,422 puan) tarafından
Aynen kuuzm sağlıklı olsunlar  da gerisi boş:) hiç yerinde durmuyo yürüsün diye heves ediyodum  seninle konusmustuk  hatta her yeri birbirne katiyo  :))
tarafından
evet nasil onu soracaktim nasıl yürüdü diye canim vakti zamani oluyo ben sist diyodum kiziyodum ellemiyodu simdi baslasi hafiften hem korkuyo hem açıp kaciyo yada açıp icinden bişey alip kaciyo:))) pesin sira geziyomu benimki hep arkamda
(2,422 puan) tarafından
Evet ya odaları gezmeye başladı hep pesimden geliyo :D elayla  tek farkı benimki miz miz huyu böyle  sanırım düzelir inşallah:)  daha tam anlamiyo korkmuyo mesela hayır  diyorum donup bakıyo ama yine yapiyo yani daha tam anlamiyo sanırım:) oyuncak odası yapmıştım orda oynar diye ama herşey salonda :D
tarafından
anliyorlar da islerine gelmiyo canim :) elada aksine hep gülüyor :) dün düştü ama bazadan gözümün önünde aklim cikti
(2,422 puan) tarafından
Ay rabbim benim kızımı da hep güldür sun inşallah:) nasıl düştü ya kiyamam inerken mi bisi olmadı dimi
tarafından
baza yuksek bizim bayagidir kendisi iniyo cadi koltuklara tirmanip ilebiliyo :) normalde bazada yeri yatak basliginin tam ortasina yaslaniyo orası onun yeri orda otururken wc gidiyodum inmiyodu nedense bekliyodu cunku yerde olsa hep pesimde tuvaletin kapisina geliyo ayye ayye sesleniyo  dedim o ordayken gideyim iki dk basladi aglamaya seslenmeye kendi besigi kapintarafinda ona gelmis uzanmis bende girdim odaya kızım güzel in demeye kalmadi inmeye calisti bazayla kendi yatagi arasindan yan düştü ödüm koptu ama bişey olmadi aglamadi bile. inmeyi güzel in diye ogrettim guzel in deyince yuzunu dönüp iniyoduda acele etti
(2,422 puan) tarafından
Kiyamam ya tatliş:) rabbim korusun hepsini  nisos ta iniyo bi haftadır  :) kendi tutunmadan yerde ayağa kalkiyo bi haftadır falan :)
tarafından
bundan sonra isin zor canim yürüyünce daha zorlasiyo :) elleri havada mi yürüyor güzellik
(2,422 puan) tarafından
Yok kuzum normal ekleri aşağıda yürüyo  :) neden ki hava da mi  yürür
tarafından
elw havada yuruyodu kendini dengelemek icin cok tatlı oluyodu taklidini yapip esimin pesinden gidiyodum ela gibi :)
0 oy
tarafından

Maşallah kızıma :) bnm oğlum da 10 gün sonra yaşına grcek canım taklitin alasını ediyo eşim oksurunce o da oksurur :) evi zaten dagitiyo tutup yuruyo emekliyo zaten 

11 kg 79 cm baş cevresi 46 cm

Peteklere Munzur aşırı derece de çamaşır ve bulaşık makinasini karıştırır 

Egitici olrak 1 den 5 e kdr sayıyoruz ama hepsini diyemiyo

Renklerinden sarı ve yeşili ogrendi

Kitap okuyorm gece yatmadan 

Uykusu gelince besige gider uyanınca gelir ben geldim der :) giderken haydi der :) böyle 

(2,422 puan) tarafından
Ay maşallah kuzuma  :))) daha dün gibi  doğdukları  gün nasıl da büyüdüler yaaa kiyamam :)) rabbim sağlık versin bebisleremiz ee ☺❤
tarafından
Amin canım zaman çok hizli cokk
0 oy
tarafından

Merhaba ben sevgi oğlum Ahmet Efe yarismaya Ankara'dan katiliyoruz :D oğlum 14 aylık boyu 81  cm kilosu 12.200 kafa çevresi 47 bıngıldak yaşına girince kapandı :D

Evin içinde itinayla heryeri karıştırıyor yanına gidip ben gösteriyorum merka ettiği herşeyi inceleyip bakmasına müsade ediyorum snra yerine koyuyorum agliyo ama vermiyorum dikkatini başka biseye çekiyorum unutuyo top oynuyoruz babası top sektiriyo ona gülmekten katiliyo seviniyo oynuyo diye  kendisi atiyo biz atınca getiriyo .. kendi beşiğini salliyo  bay bay yapiyo alkış yapiyo zil çalınca kapıya kosuyo evde saklaniyorum beni buluyo kovalamaca da oynuyoruz en çok bunu seviyo bu ara küçük arabasnda gezdiriyoruz evin içinde öyle:)
(2,422 puan) tarafından
Ahajajjj kız ne yarışması ☺☺☺ masalalh  ahmetefemee❤
tarafından
Herşeyi anlatiyoruz ya şakasına dedim kuzu :D
Nisosuma da maşallah

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,478,373 soru

24,196,645 cevap

337,290 kullanıcı

...