Öncelikle kıyaslama pisti değildir.. .
Hepimize fikir olur ..
Bebekleriniz neler yapiyo nasıl vakit geçiriyorsunuz bişiyler öğretme yöntemlerinizden bahsedin.
Benim kızım yürümeyi pekiştirdi evde geziniyo 13 aylik evi dağıtmaya başladı tam anlamıyla busi yapıldığında taklit etmek istiyo herşeyi merak ediyo kurcaliyo ne bulursa çekmeceler dolaplar hep disarda hayir deyince bi duruyo anlıyo ama sonra şirinlik yapiyo yapacağından da kalmiyo ben kızınca hemen guluyo top atıyoruz birbirimize bebek sallıyoz salıncakta uyku düzeni yok. Miz miz lik devam siz nelerim oynatıyosunuz. Neler yapıyorsunuz malum kış bütün gün evdeyiz fikir olsun.
Kizim kilo almadı bu ay yürüme sebebinden sanırsam 11 kg şuanda. Boyu 76 cm kafa da 46 cm di en son bingildagi az kalmış 18 aya kadar yoku varmış.
Tisikirler iyi ginler
16 aylik oglum
Bana ev işlerinde yardim ediyor. Camasir asmak sofra kurmak babasina soba yakarken yardim ediyor
12 buçuk kilo asiri hareketli degil ama kilo almıyor fazla. Ek gıdaya abandik bu aralar. Pilav makarna ve ozellikle tatlilara bayılıyor. Oyuncaklariyla oynuyoruz. Her yeri karıştırıyor cok merakli. Uyku duzenimiz var masallah
Maşallah kızıma bnm oğlum da 10 gün sonra yaşına grcek canım taklitin alasını ediyo eşim oksurunce o da oksurur evi zaten dagitiyo tutup yuruyo emekliyo zaten
11 kg 79 cm baş cevresi 46 cm
Peteklere Munzur aşırı derece de çamaşır ve bulaşık makinasini karıştırır
Egitici olrak 1 den 5 e kdr sayıyoruz ama hepsini diyemiyo
Renklerinden sarı ve yeşili ogrendi
Kitap okuyorm gece yatmadan
Uykusu gelince besige gider uyanınca gelir ben geldim der giderken haydi der böyle
Merhaba ben sevgi oğlum Ahmet Efe yarismaya Ankara'dan katiliyoruz oğlum 14 aylık boyu 81 cm kilosu 12.200 kafa çevresi 47 bıngıldak yaşına girince kapandı
1,489,941 soru
24,350,972 cevap
346,478 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın