0 oy
98 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,441 puan) tarafından
Selamün aleyküm hanımlar  oğlum 2 yaşına girecek .

Tam bir hafta oldu aft hastalığına yakalandı hiç bir şey yemiyor sadece gün içerisinde  sadece iki biberon süt. Mum gibi eridi iki ay önce el ayak hastalığı şimdide bu . Tamamen  kesildi yemekten  . O kadar üzülüyorum ki kendimi yetersiz hissediyorum artık . Bu çocuğun toparlanabilmesi için ne yapmam lazm takviye edici iştah açıcı biseyler önerebilir misiniz.

1 cevap

0 oy
(3,789 puan) tarafından

Ağız yaraları için aftoral kullandınız mı bize o iyi gelmişti geçmiş olsun yaralar geçmeden yiyip içemiyorlar:(

(6,441 puan) tarafından
3 gündür onu kullnyrm antibiyotik yarın son gün soda agizna koyuyorum tabi o püskürüyor . Ağzı  yara diye Allah'ım kokuyor kuruyor gece ağlıyor krizlere giriyor

Peki bu hastalık neden oluyor.
(3,789 puan) tarafından
Grip gibi hasta olduktan sonra öyle ağzının içi hep yara olmuştu. Sürekli ağzım acıyor diye ağlıyordu asla su bile içemiyordu çok zorlanmıştım o dönem canım anlıyorum o yüzden ne yaşadığını 3-4 güne rahatlamıştı ama o sürede acıdan kıvrandı ağzındaki aftlar yüzünden.  Aftoral ve adı aklıma gelmiyor bi ilaç daha ağız içi sprey kullanmıştık bizde. Çabuk geçer umarım:(
(6,441 puan) tarafından
Bugün  7 gün oldu hiç gecmeyecek gibi geliyor . Allah'ım bir an önce defetsin bu hastalığı ya çok zor
Teşekkür ederim bu arada
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
+1 oy
1 cevap 70 göst.

Kategoriler

1,459,457 soru

23,933,785 cevap