0 oy
87 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
LC Waikiki kasada kasiyer kaydın varmı yok dedim kayıt yapalım dedi fişle değişim yapıyorum dedim ama ısrar edince bende kayıt olsun tamam yapalım dedim kayıt yapıldı telefonumu aldı kod falan birşeyler yaptı bir sıkıntı olurmu sizce kayıt yapanlar varmı 

3 Cevaplar

0 oy
(946 puan) tarafından
Bir şey olmaz bol bol kampanya mesajları gelir
-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

nolcak canim cok muhim degil. reklam msji kampanya gelir . bide o numaralari bankalar satin aliyor:) borclu harcli olursan didisinin didisinin tanidigina bile ulasiliyor. ilk  gecikmeli kredi karti ve kredi kusterilerini arama yolu ile odemeye ikna etme isi telefnda girmistim bankaya. bikac uygulama var . satin alinan telefonlar var.  oralardan kayit cekiliyor. birinin eski sevgilisinden ulasmistim ben borcluya. soy agaci diye uygulama var kirk kat tanidigin akrabaya kadar ulasilio onun gelininin torununu. dunurunun damadinin bacanaginin enistesinin yengesinjn annesinin kardesi falan falan falan gibi soy bagli baglantilari

0 oy
tarafından

dolandırmayacaklar seni canım merak etme. zaten bütün kimlik bilgilerimiz çalındı lcw bi telefonunu istemiş çok mu:D

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
+1 oy
6 cevap 180 göst.
0 oy
1 cevap 106 göst.
10 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.

Kategoriler

1,473,184 soru

24,121,380 cevap

333,485 kullanıcı

...