Sen postlarından anladığım kadarıyla bırakıyorsun. Neden boş yere sorma gereği duyuyorsun ki.
Ben kaliyormusum annem babam calistigi icin ama evin uzerinde babannem de oturuomus.Tabi bizim zamanimzdaki insanlarla simdiki bir degil ben oglumu 15 16 yasina kadar tek birakmam heralde evde.Bizim mahallede durumu kötü bir abla vardı kocasi serefsz terketmis gitmis temizlige gidiyormus baska evlere 7 8 yasindaki oglunu birakmis evde.Komsunun 17 yasindaki oglu götürdü kanala atti çocuğu boğuluşunu izlemis:(.Yani bu olaydan sonrada komsu cocuguna dahi guvenemiorm.Birakmamda.Allah kimseyi zorunda birakmasin caresiz birakmasn
Ne yaptın bıraktın mi nasıl bir çözüm buldun merak ettim postta eskiymiş
Kendi 5 yaşını hatırla ve ona göre cevabı kendin ver.
Vallahi benim oğlum 11 yaşına girdi hala daha hiç tek bırakmadım geçen görmedin mi bir anda deprem oldu çocuk onda evde tek olsa onu yaşayacağı travmayı biliyor musun 5 yaş çok küçük
Yok canım ya benim oğlumda 5 yaşına gireçek inanki tek bırakmak 5 dk bile göz önünden ayrısam başına bi şeyler geliyo o yüzden Allâh muhafaza tek bırakma daha küçük
Oğlum 11 yaşında kaç gün önce tek bıraktım.disari çıkmış kapıyı kilitlememis sonuç hersiz eve girip altın para ne varsa alıp çıkmış. Onun için çocuklara guvenmiyelim
5 yas küçük aslında ablam bazen birskiyor ama ablasi var 10 yasinda evde kamera var mecbur kalınca birakiyor
Rn az 9 10 olmasi lazim bence
1,452,660 soru
23,847,756 cevap
319,735 kullanıcı