+2 oy
1,175 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından
Arkadaşlar bizde aile de akraba da pek hayır yok kimseye çocuğumu emanet, etmek istemiyorum ama daha küçük oğlum tel başına kalamaz evde kaç yaşında bırakılabilir sizce 5 yaşına girecek oğlum 

49 Cevaplar

0 oy
(11,542 puan) tarafından

Sen postlarından anladığım kadarıyla bırakıyorsun. Neden boş yere sorma gereği duyuyorsun ki.

-Reklam-
0 oy
(368 puan) tarafından

Ben kaliyormusum annem babam calistigi icin ama evin uzerinde babannem de oturuomus.Tabi bizim zamanimzdaki insanlarla simdiki bir degil ben oglumu 15 16 yasina kadar tek birakmam heralde evde.Bizim mahallede durumu kötü bir abla vardı kocasi serefsz terketmis gitmis temizlige gidiyormus baska evlere 7 8 yasindaki oglunu birakmis evde.Komsunun 17 yasindaki oglu götürdü kanala atti çocuğu boğuluşunu izlemis:(.Yani bu olaydan sonrada komsu cocuguna dahi guvenemiorm.Birakmamda.Allah kimseyi zorunda birakmasin caresiz birakmasn

0 oy
(4,136 puan) tarafından

Ne yaptın bıraktın mi nasıl bir çözüm buldun merak ettim postta eskiymiş

0 oy
(4,079 puan) tarafından

Kendi 5 yaşını hatırla ve ona göre cevabı kendin ver. 

0 oy
(656 puan) tarafından

Vallahi benim oğlum 11 yaşına girdi hala daha hiç tek bırakmadım geçen görmedin mi bir anda deprem oldu çocuk onda evde tek olsa onu yaşayacağı travmayı biliyor musun 5 yaş çok küçük

0 oy
(200 puan) tarafından

Yok canım ya benim oğlumda 5 yaşına gireçek inanki tek bırakmak 5 dk bile göz önünden ayrısam başına bi şeyler geliyo o yüzden Allâh muhafaza tek bırakma daha küçük 

0 oy
(495 puan) tarafından

Oğlum 11 yaşında kaç gün önce tek bıraktım.disari çıkmış kapıyı kilitlememis sonuç hersiz eve girip altın para ne varsa alıp çıkmış. Onun için çocuklara guvenmiyelim

0 oy
(1,799 puan) tarafından

5 yas küçük aslında ablam bazen birskiyor ama ablasi var 10 yasinda evde kamera var mecbur kalınca birakiyor

0 oy
önce (3,210 puan) tarafından

Rn az 9 10 olmasi lazim bence

İlgili sorular

+3 oy
29 cevap 608 göst.
+2 oy
3 cevap 113 göst.
0 oy
15 cevap 853 göst.
19 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler