+1 oy
193 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (595 puan) tarafından
Gebelikten sonra cilt tonunda koyulaşma sorunu oldu bende çok beyaz olan tenim artık esmer 18 ay oldu geçmeyecek sanırım eski beyazlıgım gelmıyor  

Benım bir arkadasım var  dedıkı güneş kremi kullan cilt tonumu 2 ton actı dedı   cildim beyazdı dedı yanı kalıcı olarak güneş kremi cildin rengını renk eaıtsızlıgını vs duzenlıyormus kalıcı sekılde  .  Sizde böyle bsıy duydunuz mu yada sızı de böyle bır sorununuz var mı   güneş kremi kullanır mısınjz  memnunmusunuz ben hayatımda hiç kullanmadım çünkü verdiği hissi sevmedım

5 Cevaplar

+1 oy
(17,295 puan) tarafından
Leke eğilimli ciltler için olanini kullanıyorum ben. Düzenli kullanırsan renk eşitliği sağlıyor, hatta cildin aşırı canlanıyor diyebilirim. Sadece güneşte değil evdeyken de kullanman gerekiyor. 
(595 puan) tarafından
Evet evet o arkadasım da öyle dedı sabah kalkıp sürüyor hanı  öyle tedavı edıcı gıbı hatta cildim çok beyaZladı dedı    kalıcı bıde hani  .. Doğru yanı  dedıklerı öyle mi sizde mı memnun sunuz guneş kremi nin tedavısınden
(17,295 puan) tarafından
Evet canim memnunum ama sorun şu kremi birakinca cildin yine lekeleniyor. Sürekli kullanmak gerek oda d vitamini alımını engelliyor. Ekstra d vitamini alman gerekiyor.
-Reklam-
0 oy
(6,542 puan) tarafından
İlk defa duydum. 10 senedir gunes kremi kullanirim. Boyle bi durum hic yasamadim.
0 oy
(4,782 puan) tarafından
Ayninsorun bendede vardi evet, ama açmıyor, koyulasmasini engelliyor. Tum yaz boyu kullandim yeni lekelenmelerk engelledi, kisinda cikinca surmeye gayret ediyorum. Buyuk oranla iyi geldk
0 oy
(5,925 puan) tarafından
Rengini acmaz gunesten korudugu icin koyulasma ve leke olusmasini engeller. Eger leke varsa onun icin ayri krem veya serum kullanman gerek. Bunun haricinde kista olsa her zaman gunes kremi kullanmak gerek.
0 oy
(465 puan) tarafından
Bir ay oldu kullanali koyu lekelerim açıldı doğumdan sonra bende esmerlerstim resmen ama eski cilt tonumu yakaladım genelde de arkadaşlarım rengin açılmış ne kullaniyon diye şaşırdılar 
(595 puan) tarafından
Maşallah sana canım çok sevındım  ne iyi akıl etmıssın güneş kremi kullanmayı . Hergün rutin sürüyon dimi  pekı markası nedır memnunsun galıba
(465 puan) tarafından
Sağol canım dermokil kullanıyorum sabah akşam kullanıyorum aksatmadan

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 141 göst.
15 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Hersey-nasip (369 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
14 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Berf (6,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.

Kategoriler

1,474,178 soru

24,135,756 cevap

334,286 kullanıcı