0 oy
353 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kocamdan hersey istiyorum hakkım değil mi ben nereye desem eşim sagolsun götürür. 

Görümce kaynana kuduyor . Pardon da gidip babamdan isteyevek halim yok haksız mıyım. Yeri geldi sıkıntı çektim parasız kaldık şükür halimize

7 Cevaplar

+2 oy
(8,343 puan) tarafından
Kocan sorun etmiyorsa gerisi kimseyi bağlamaz kuduruan kudursun kafaya takıp posta açmaya bile değmez 
tarafından
Çekemiyorlar kimse kimseyi herkes fesat
-Reklam-
+1 oy
(2,801 puan) tarafından
Kız ben çalışıyordum maaşım var yani kayinpederim evime geldi. Benim ailem tekstilci onlar bana sürekli kazak mont falan gönderirdi. Ne kadar çok kıyafet var çok masraf ediyosun dedi. Ben de cevap vermedim sa lak gibi ağladım. Çalışıyorum kazanıyorum aslında istediğimi alirim. Veya kocam almak zorunda yani kendimi nasıl ezdirmisim. 

Daha çok ye iç gez kudursunlar. Benim babamlar da aynı gelinimiz gezip bir şeyler alınca oğlumuzu borca sokuyor derler. Ben de derim oğlun çalışıp karısının istediğini almak zorunda. Tüm erkek tarafı aynı herhalde
tarafından
Valla madem o zaman gotune guvenmiyorsa erkek evlenmesin mecbur bakacaklar
+1 oy
(1,709 puan) tarafından
Eşi olarak tabikide herşeyi isteyebilirsin eşin bu durumu sorun etmiyor yada maddi olarak zorlanmıyorsanız kuduran oturduğu yerde kudura bilir evlendikten sonra tabiki isteklerini eşin yerine getiricek yani annen baban isteklerini alacaksa neden evlendin ki mantıken
+1 oy
(9,080 puan) tarafından
e yani kilimcinin kör oglundan yada komsu ayse teyzenin kocasindan isteyecek degilsin ya . ne lazimsa kocan yapacak edecek . koca artik senin kaynana gorumcenin icabinda hicbirseyi degil senin kocan.
(2,890 puan) tarafından
Bu yoruma haykırdım:)
+1 oy
tarafından
Ne istiyosun kiz mesela ben isteyecek bir sey bulamiyorum
0 oy
(24,439 puan) tarafından
Ağlayarak günlüklerine yazabilirler :)
0 oy
(28,419 puan) tarafından
Boşver keyfine bakkkk :D

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 714 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,132 göst.
23 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 805 göst.
19 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde funda_trkgl (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 390 göst.
6 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde handekaracabey (66 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,830 soru

24,174,676 cevap

336,046 kullanıcı

...