Merhaba kızlar kayınvalidem bizimle birlikte yaşıyor eşi vefat etmiş yazın çoğunlukla köyde kışın bizimle çocuğuma bakıyo iş yaparken falan o yönden iyi çok söylenen öyle biri de değil ama beni hep kendiyle kıyaslıyor eşimle aramda bi sıkıntı olsa ben işte şiöyle yaptim ben işte böyle sıkıntı çektim çocuklarimi böyle zor büyüttüm kocamdan para istemedim gezme istemedim istiyo ki bende böyle olayım bişey olduğunda bunlari dile getiriyor eşim memur lojmanda oturuyoruz bi arkadaş gurubu var işden geliyo yemek yiyo arkadaşlarının yanına çıkıyo ve bu sürekli olan bişey tamam oturuyorlar oyun oynuyorlar kötü şeyler yapmıyorlar orda burda benden ayrı para yemiyo ama bende bunalıyorm dön dolaş aynı evin içinde aynı iş bunalıyorm sıkılıyorum ben kendi mi ifade edince yanliş anlaşılıyorum memnuyetsizlikle suçlanıyorum kayın validem biraz önc3 bana dedi ki çok gezmek istiyorsan memurla değil gezen biriyle evlenecektin dedi bende kırıcı konuşuyorsun dedim çıktim odadan çok zoruma gitti ya ne demek o dün arkadaşim kahveye geldi arkadaşimn söylediği bişeyi eşime dedi onlada kavga ettik artık bıktim ya