+1 oy
304 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
Merhaba kızlar kayınvalidem bizimle birlikte yaşıyor eşi vefat etmiş yazın çoğunlukla köyde kışın bizimle çocuğuma bakıyo iş yaparken falan o yönden iyi çok söylenen öyle biri de değil ama beni hep kendiyle kıyaslıyor eşimle aramda bi sıkıntı olsa ben işte şiöyle yaptim ben işte böyle sıkıntı çektim çocuklarimi böyle zor büyüttüm kocamdan para istemedim gezme istemedim istiyo ki bende böyle olayım bişey olduğunda bunlari dile getiriyor eşim memur lojmanda oturuyoruz bi arkadaş  gurubu var işden geliyo yemek yiyo arkadaşlarının yanına çıkıyo ve bu sürekli olan bişey tamam oturuyorlar oyun oynuyorlar kötü şeyler yapmıyorlar orda burda benden ayrı para yemiyo ama bende bunalıyorm dön dolaş aynı evin içinde aynı iş bunalıyorm sıkılıyorum ben kendi mi ifade edince yanliş anlaşılıyorum memnuyetsizlikle suçlanıyorum kayın validem biraz önc3 bana dedi ki çok gezmek istiyorsan memurla değil gezen biriyle evlenecektin dedi bende kırıcı konuşuyorsun dedim çıktim odadan çok zoruma gitti ya ne demek o dün arkadaşim kahveye geldi arkadaşimn söylediği bişeyi eşime dedi onlada kavga ettik artık bıktim ya

3 Cevaplar

+1 oy
(4,141 puan) tarafından
Gerçekten gaza getirmek için demiyorum ama net haklısın.  Ne olmuş memur olunca bulunmaz Bursa kumaşı mıymış oğlu !! 
(16 puan) tarafından
Sanki memurlar gezemiyor zaten biz küçük Bi yerde oturuyoruz gitceğimiz çok bir yer bişey yok bi kafeye gidip Bi çay içmek bile yeter bana yetiyoda ben bunu anlatamıyorum beni al Maldivlere tatile götür demiyorum ama arkadaşlari arasa hadi şuraya gel uçarak gidiyo ben niye anlaşılmıyorym
(4,141 puan) tarafından
Yani bunun memur olmakla ne alakası var canım aksine ben buna okumuş cahil derim, evde karısı çocuğu bı de annesi otursun e ben arkadaşlarımla vakit geçireyim iyi valla
(16 puan) tarafından
Aynen öyle bunun açıklamasida işde sen bizim ne çektiğimizi biliyo musun kafa dağıtıyoruz ben buna da bişey demiyorum tamam git ama benlede ilgilen beni de bi yere götür gönlümü hoş et sonra böyle anasi konuşuyor gıcık oluyorum
(4,141 puan) tarafından
Polis memuru mu eşin
(16 puan) tarafından
Yok gardiyan
-Reklam-
+1 oy
(22,853 puan) tarafından
İşte memur sonuçta parası var işi gücü ne gezdirsin de. Kayınvalide ile baş etmenin yolu onu bezdirmektir. O öyle dediğinde biz Ayşe ile ahmet değiliz sizin devrinizde de yaşamıyoruz de veya senle benim karakterim farklı ben  evliliği haksızlığa katlanmak olarak görmüyorum de. Bu dediğini benim kayinvalidem bana dese biz anlaşarak evlendik anlaşmayı da eşimle yaptık deyip sen ne karışıyorsun demeye getirirdim
0 oy
(632 puan) tarafından
Bu kaynanalar sustukça bişey demedikçe böyle yapıyolar bizimde ağzımız beynimiz var konuşabiliyoruz ama kalp kırmak istemiyoruz gelmişsin misafir biraz çeneni tut oğluna iki nasihat et demi oğlum karın evde bütün gün birazda onunşa çık gez diye madem kıskanıyorsun oğlunu evlendirme ya 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 419 göst.
1 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Nazenin03 (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 362 göst.
0 oy
5 cevap 199 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (251 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,732 soru

24,020,296 cevap