0 oy
173 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (545 puan) tarafından
Kilo verimi neden bianda duruyor mesela  bilgisi olan var mı 4 gündür aynı kılodayım kuralları uyguladıgm halde  

6 Cevaplar

0 oy
(167 puan) tarafından
Evet bende aynı durumdayım direnç kilosu oluyor onu kırmak lazım hiç pes etme ama vücudu şaşırt ya detoks yap yada bı gün ödül günü yap çünkü bir yerden sonra vücut alışıyor bu beslenme tarzına o yüzden korumaya geçiyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Direnç kilosu oluyor asko 

Sasirtman lazım vucudu
0 oy
(5,701 puan) tarafından
Vucut kendini korumaya aliyor. Diyete devam edin bi noktadan sonra kirilacaktir ve kilo verme devam edecektir.
0 oy
(570 puan) tarafından
Canım diyetin içerik olarak nasıl doktor tavsiyesimi yoksa kendin mi yapıyorsun 
0 oy
(4,684 puan) tarafından
Sasirt vücudu bir tane hamburger göm metobalizma noluyoruz deyip çalışmaya başlar :)
0 oy
(175 puan) tarafından
Canım ben tam bir aydır Diyetteyim çok güzel kilo da verdim ama 2 haftadır aynı kilodayım bugün vücudumu yeterince kadar karbonhidrat aldırdım yani fazlasıyla bir kaçamak yaptım bisküvi pastası patates kızartması bulgur çikolata ve 2 haftadır da tuvalete gidemiyordum karbonhidrat sonrası tuvalete de gidebildim Yarın kaldığım yerden tekrardan devam
(545 puan) tarafından
1 ayda kaç kg verdın ve 1 ay boyunca hıc takılma olmadı mı   benım 15  . Günde takıldı   bide ben tok tutan kahve içiyorum
(175 puan) tarafından
Canım 85 ile başladım 80'de takıldı kesinlikle 79 olamadım tekrardan diyetimi Bozdum tekrardan diyete başladım ve 77'yi gördüm ve 77'de tekrardan takıldı 2 haftadır aynıyım ama ben de aşırı ödem vardı

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 497 göst.
+1 oy
53 cevap 2,598 göst.
0 oy
6 cevap 377 göst.

Kategoriler

1,468,162 soru

24,054,465 cevap

329,842 kullanıcı

...