+1 oy
281 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gerçekten ne olduğunu anlamıyorum sabahtan yapmadığım iş kalmadı kızımla oynadım arkadaşlarla sohbet ettim ama içimde yalnızlık var boşboş oturuyorum koca dünyada yalnız kalmışım gibi hisediyorum neden böyle oluyor? Bıraksalar tüm gün konuşurum ama neden konuşurum onu da bilmiyorum:(

4 Cevaplar

+1 oy
(184 puan) tarafından
Dolmusluktan veya konuştuğun kişiler ile kendin olduğun has benliginle konuşmadığın için öylesine konuşulmuş gibi seni anlayan sözle olsa bile destek olan biri ile konuşsan biraz rahatlatıcı olurdu bence 
tarafından
Bilmiyorum çocukluk mu yapıyorum ama eşimle konuştuğumda iyi oluyordum o da sağolsun tüm gün iş iş iş işleri batsın 1günde bir adam ne kadar değişir ya yan odadan ölsem "yarını bekleyin önemli işim var" der
(184 puan) tarafından
Kendini iyi olmak için birine bağlama kendi kendine yetmeyi bil. Yoksa her yalnız  kaldığında bu durumda bulursun kendini
tarafından
Yalnız kaldığımda da işte böyleyim ya telefondayım ya da boş boş bakıyorum
(184 puan) tarafından
Bi kahve yap çay demle aç müzik dışarıyı izle illa bisey yapmak gerekmez kitap oku dizi izle el işi yap ya da sadece uzan keyfine bak
tarafından
Piskologmusun?
(184 puan) tarafından
Yok değilim psikolog gibi mi yazmışım
tarafından
Bence evet benden farklı olarak herşeye daha iyi gibi bakmışsın
(184 puan) tarafından
Teşekkür ederim güzel düşünceler için ama psikolog olir sadece kalem defter üstünde öğrenir benim gibisi olur yaşar mahvolur tecrübe eder öyle öğrenir.
-Reklam-
0 oy
(26,044 puan) tarafından
Şu an eşine kızgınlık kırgınlık var çünki içinde. Birileriyle konuşmak istersin geçer bu yalnızlık hissi sanarsın geçmez. Yalnız kalmak istersin bakarsin yine bir faydası yok.. 

İlacın sadece eşin olur . Çünki ona ihtiyacın var. Onun sarılmasına kalbin kırıldı diye özür dilemesine. O zaman sanki dünyanın en mutlu insanısın gibi hiss edersin. 
0 oy
(506 puan) tarafından
Bacım biz buna dilin şişmiş deriz lkisacasi
0 oy
(1,291 puan) tarafından
Acaba kafana taktığın birsey mi var. Genelde ben de de birşeyi kafama takıp kimseye anlatamadiginda  ve cok uzulup anlatamadiginda oluyor. Ağlayasım geliyor  ağır depresyon geçiriyorum. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 180 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 188 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 338 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.