0 oy
904 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bu gece oģlum hiç emmeye kalkmadı biraz önce uyandım kontrol ettim nefes alıyomu diye şu anda halen öyle uyuyo nefes alıyo bişey oldu zannettim uyuyamadım halen kalbim duracak sandım allah ım yarabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah :'(

15 Cevaplar

0 oy
(86 puan) tarafından
Amin amin inşallah
tarafından
Âmin analik cok zor
-Reklam-
0 oy
(163,443 puan) tarafından
Amim rahimee amiiinnn
tarafından
Âmin canım
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Amin inşallah canım.. bende bazen aynı durumu yaşıyorum...direk nefesine bakıyorum
tarafından
Yanında yatıyorum normalde bana alışmıs
(2,591 puan) tarafından
Çok zor işte öyle 'de. Oğlumda zamanında alıştığından hala yanımızda. Yatar. Ben fırsat buldukça o uyudukça koyarım yatağına p da fırsat buldukça çıkar gelir yanıma
tarafından
Haha sen benimkini görsen daha 3 aylık ama beni biliyoya kokumu almassa uyumuyo da diyelimki yatırdım yanından kaçdım anında uyanır
(2,591 puan) tarafından
Kız seninki 3 aylık yine iyi benim danam 3yaşında :))) ama korkarım ben bebeği yanımda yatırmaya ya benim bebeğimde ufak 76 günlük korkarım onu yanımda yatırmaya. Büyüğü iZin vermez zaten
tarafından
Büyüğü babasının yanında yatıyo 4 yaşında küçük de benle koca yatak ikimizin
(2,591 puan) tarafından
Ohh ne güzel :)
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Amin Allah  korusun  yarılarımız ı inşallah  canım benim ❤❤❤
tarafından
Ayy valla ne korkdun ama
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Bende yapıyordum aynısını amin cnm amin
tarafından
Cok zor çok ilk evladımı kaybettim ya karnımda ölmüş oyüzden halen tedirginlikle yaşarım 2 inci vocuk olduğu halde
(5,437 puan) tarafından
Bilmiyordm cnm içini ferah tut hiç bisi olmaz allahın izniyle
0 oy
(130 puan) tarafından
Amin amin... Bnm.minikte bi.kere kalkmadi normalde 3 saate bi emmeye kalkar. Yataktan bi firladim biseu oldu da ben mi duymadm diye Allahimm kimseye yasatmasn 
tarafından
Âmin kendimi affetmrzdim allah korusun
0 oy
(2,241 puan) tarafından
ya kiyamam rabbim tum evlatlari korusun . haftasonu bende de oldu normalde 8de uyanir 12 de uyandik yanimda saate baktim basladim aglamaya esime bisey olduuu diye bagirdim o yatakdan nasil kalktim nasil besige gittim bilmiyorum :( meger sabaha kadar uyumamis esim de oynamis hic duymadim 
tarafından
Okadar zorki allah korusun
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Amin inşallah canım oy kıyamam ya 
tarafından
Kızz valla yaa ne zordu allah razı olsun
(1,345 puan) tarafından
Cümlemizden canım benim ❤️
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum
tarafından
Ne korkuydu mübarek
(1,372 puan) tarafından
Allah korktuğuna uğratmasın kuzu
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Amin inşallah ya 
tarafından
Âmin canım ne zordu halen geliyo aklıma
0 oy
tarafından

Bende bazen gece kalkip kontrol ederim analik iste :)

tarafından
Ne zormuş gerçekden
0 oy
(12 puan) tarafından
Amin canım inşallah çok zor aynısı benim ikizlerden bitanesinde oldu dün gece çok korktum 
tarafından
Biran dedim allah îm nasıl uyudum nasıl kontrol etmedim diye şükürler olsun nefes alıyo rabbimin izniyle
0 oy
(877 puan) tarafından
Ayy amin inşallah canım ya
tarafından
Ayy ne korkuydu allah ım ilk hissetmedim spnra yatakdan bi fırladım sırtına dokundum nefes alıp veriomu diye sonra rahat bi nefes aldım kendimi suçladım dedim nasıl uyudum ben
0 oy
tarafından
Allah esirgesin bazen bizde de oluyo canm hep bi eksik yatıyoruz tam serbest yatamıyorum anne olunca kaygıların da çoğalıyor rahat bi uyku yok hep adanalar kafanın içinde ya da ev işlerini düşünüyosun :(
tarafından
Ben o an için bittim yani başladım kendimi suçlamaya neden uyudum neden uyanıpda emzirmedim falan diye
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Bazen ben de yaşıyorum onu. Önce bakıyorum nefes alıyomu göğsü inip kalkıyor mu diye. Farkedemiyorym bir korku panik hemen burnuna dokunuyorum kımıldayınca ohhhh diyorum. Annelik böyle bişeymiş Rabbim acılarını göstermesin
tarafından
Zor olmazmı bu ikinci evladım ikiside benim için aynı ama işde nefes almıyo sandım gözlerime yaş doldu biranda çok şükür rabbim yaşatmasın acısını

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 699 göst.
11 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 808 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 257 göst.
20 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cananidiz21 (732 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 535 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,679 soru

24,101,994 cevap

332,464 kullanıcı

...