Merhabalar kızlar ben 23 gündür ovulasyon testi yapıyorum ama hepside T çizgisi ertesi gün çıkıyordu 5 dkka sonrası da geçersiz olduğu için ciddiye almıyordum son 3 gundurde 5 dkka içinde çıkıyordu fakat T çizgisi silikti oda geçersiz olduğu için onlarida ciddiye almadım ama bugün yaptım ve yaptığım gibi T çizgisi belirgin oldu şimdi yumurtlama olmuş muyum acaba yani bu geceyi değerlendirmeli miyim bide bu süreç üç gün mü sürecek bide yumurtlamadan önce ilişkide kız yumurtlamadan snrada erkek oluuyormuş yani cinsiyetcilik gibi olmasın ve kimse beni yanlış anlamasın lütfen çok şükür dünya guzeli bı kızım var ve bitanede erkek evladım olsun istiyorum tabi yüce Rabbim nasıl isterse o olur ve uzmanlar yumurlama gününden önce kız yumurtlama gününden snra erkek diyorlar hani sizce bugün yumurtlama olmuş mu yani degerlendirmeli miyim dün ve geçen gün silikti bugün yaptığım gibi T çizgisi koyulaşti fotogrfi aticam siz bakarsiniz 3 tanesi tek 5 dkka silik oldu digerleri hep ertesi gün çıkıyordu şimdiden cvblariniz için teşekkür ederim bugün akşam da tekrar test yapmam gerekiyor mu ben hep günde 1 kere yapıyordum ama ikiside çıkınca Ogün iki kere yapiyorlarmiş
1,470,317 soru
24,084,435 cevap
331,399 kullanıcı