+2 oy
1,166 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (304 puan) tarafından
Selam kızlar doğuma 25 gün kaldı ilk cocugum 18 aylık doğum yaptıktan sonra annem gelicek yanıma yardım edicek ama ben yinede iki çocuğa tek yetebilecek miyim ikisine de sevgi gösterebilecek miyim diye korkuyorum bana çocukları böyle yakın olup tecrübeli olanlar biraz bilgi verebilir mi bı nebze rahatlarim belki çok düşünüyorum çünkü 

23 Cevaplar

0 oy
(57 puan) tarafından
Öyle bi hayat'a giriş yapacaksın ki lodoslama bi anda adapte olacaksın ilk zamanlar zor olacak ama sonrasında sanki hayatın hep Öyleymiş gibi hissedeceksin bazen bunalacak bazen kızacaksın ama çocuklarına baktığında ayyy iyiki doğurmuşum diyeceksin heleki yaş aralığı da yok zaman geçip yürümeye başladığın da iki kardeş oynarken oyuncak kavgası yaparken görünce insan mutlu oluyor zorlukları vsrmı evet en büyük zorluk vicdan acaba ikisine yetiyormuyum acaba bugın büyük olanla yeterince ilgilendim mi küçükle ilgilendim mi acaba küstü mü falan diye uyuduk larında başından ayrılmayıp bi birinin bi birinin basına gidip öpüp koklamaya doyamayacaksın   ama bunlara canını sıkma her anne böyle çünkü  anneler hayatlarının sonuna kadar evlatları bırak bir yaşı 70 yaşında da olsa evlatlsrı için vicdan yapar o yüzden bunlara takılma anın tadını çıkar  çok iyi bir anne olacaksın evlatlarına eminimki  sen dünya için sadece bir anne olabilirsin ama evlatların için sen bir dünyasın 
(304 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için
-Reklam-
0 oy
(4,058 puan) tarafından
Canım sağlıklı olması icin şükret..

Dünyada gelen büyür .kaygılanma evlat imtihan çok zor .

Bnde ikinci erken niye istedim soyle böyle çok sizlandim .sonra yoğunbakim kapısında hergun agladim niye böyle dedim yavrum istiyorum diye.sukur şimdi 10 aylikk
(304 puan) tarafından
Bugünw de şükürler olsjn
0 oy
(582 puan) tarafından
Benim çocuklarında oyleydi biri 19 aylık diğeri yeni dogmustu şimdi biri 2.5 diğeri 11 aylık zor tabi ki diyemem kolay ama Allah bir yerden yardım ediyor benim işim daha zor bahçe işimizde var
(304 puan) tarafından
Rabbim seninde yardımcın olsun

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 951 göst.
+1 oy
17 cevap 426 göst.
0 oy
2 cevap 119 göst.
2 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 406 göst.