0 oy
531 göst.
Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından
Kızlar bu pahalilikta en iyi yatırım aracı ne 

Paranız var ama işletmek istiyorsunuz ne yaparsınız 

Dolar mi karlı altın mi 

Yatırım dolara mi yapılmalı altına mi 

18 Cevaplar

0 oy
(3,757 puan) tarafından

Ben pek anlamam dolardan vs ama bence altın altın her zaman kazandrr insana

-Reklam-
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Altin suan ucmus durumda alirsan ilarda zarar edebilirsin dolari bilmiyorum eger harcamicagina guveniyosan para olarak at kenariya

Benim suan altinlarim var 1-2 tane bu ayda yapicaktim ama ceyrek olmus 510 o yuzden kumbaraya aticam parayi
(319 puan) tarafından
Gram altın da alabilirsiniz . Çeyrek kadar değeri de düşmüyor hem.
(2,483 puan) tarafından
Peki gram altini bankadn alabiliyomuyum?
(319 puan) tarafından
Gram altını direkt kuyumcudan  alabilirsiniz.
0 oy
(163,372 puan) tarafından
Ne biliyimki heosi ucmus zaten
0 oy
(557 puan) tarafından
Şimdi ikisinede yapılır ama altın daha iyi gibi dolara yapanda çok ama altın daha iyi gibi
0 oy
tarafından
Altına yapilmali bence 
0 oy
(319 puan) tarafından
Ben her zamn altından yanayım. Dövizde çok dalgalanma oluyor. Yanı değeri çok inip çıkıyor. Ama altın hiç düşmez zarar etme imkanı %0. Bir sene içinde bile çok kârı oluyor. Altın alicaksam yatırım amaclı.  Gram yada burma bilezik alırım. Diğer bilezikleri çünkü takmasan bile fiyatına etki ettiriyorlar.  Yada bankalardaki altın hesabı da olabilir.
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Yarısı dolarda yarısı altında canım
0 oy
tarafından
Altın daha karlı gibş
0 oy
(200 puan) tarafından
Altın altın altın
0 oy
(1,163 puan) tarafından
Valla canım biz her ay altın yapıyoruz ama eğer yaptığın altından kar elde etmek istiyısan 1 yıl beklemen lazım
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Valla hic bsey yapmiyoz oyle nakit olarak biriktiriyoz 
0 oy
(7,483 puan) tarafından

Ne altın ne döviz en iyi yatirim CEVİZ:getlost:

0 oy
(3,022 puan) tarafından
Canim dolar ve altin icin birsayi takip etmen lazim en ufak bir cinde bile hareketlilik dusurup yukseltebiliyor   yani haberleri 7/24 takip etmek lazım bi site var 

Altin.in burda iste 100 gram.mi ne guya altinin oluyor ama sanal bunu isletio kendini gelistirebiliyosun tabi gercek altin degil denemek icin fln 

Onun disinda sana sey onerebilirim ya hisse al veya faize yatir 
0 oy
tarafından
Canim gecen sene dugunumde takilan altinlarim 60 bin ediyordu ve dokunmadim bu yil 102 bin ediiyor kari sen  dusün 
0 oy
tarafından
1 aya kadar bende baslıcam bırıktırmeye yuklu bı mıktar bende cok dusunuorımm napsam dıe
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Altın bence en iyisi
0 oy
(25,180 puan) tarafından
En dogru yatırım bana yapılıyo sen bana yolla kız :D
0 oy
(4,650 puan) tarafından
Ben her zaman altın taraftarıyım bazen çıkıyor bazen düşüyor doğru ama insanın elinde altının parası oldu mu biraz oraya biraz buraya derken para kalmıyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
24 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 124 göst.
7 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Linanin annesi61 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 133 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde A.i.l.e (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
28 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde At Work (6,993 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,923 soru

24,078,904 cevap

331,084 kullanıcı

...