0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından

İyi akşamlar arkadaşlar bugün hastaneye gidip kan uyuşmazlığı için tahlil verdim de çoğu düşük gibi görünüyor korktum açıkçası 28 haftalık hamileyim anlayan arkadaşlar yorum yapabilir mi

image

image

image

image

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
açlık kan şekerin düşük, çok değil ama uzun süre açlıkta baygınlık hissi oluşturabilir, soğuk soğuk terleme olur

idrarda hafif enfeksiyon var.

idrarda üre de düşük ama gebelikte olabiliyormuş ya çok su içmekten ya da proteini az tüketmekten olurmuş 
(39 puan) tarafından
Çok sağol canım ya evet hepsi doğru gebeliğimin başından beri baş dönmesi göz kararması bayılma yaşıyorum zaten. İdrarda enfeksiyon kesin vardır zaten çünkü akıntım var yeşilimsi doktor fitil veriyo geçiyo fitil bitince tekrar başlıyo tamamen geçmiyo yani :(  
Çok su içmiyorum kesin proteini az alıyorumdur mesela yumurtadan tiksindim yiyemiyorum
(39 puan) tarafından
Peki bişey sorcam mesela kan uyuşmazlığı için iğne olmam gereklimi değilmi nasıl anlayabilirim hangi sonuca bakmalıyım
tarafından
kan uyuşmazlığını çok bilmiyorum ama sen pozitifsen kan uyuşmazlığı olmuyor. bi de sanırım kan uyuşmazlığında kanama oluyor.
(39 puan) tarafından
Benim negatif eşim pozitif :( kanamam olmadı şu ana kadar şükür neyse canım çok sağol bilgilendirdiğin için ♥️
-Reklam-
0 oy
(4,395 puan) tarafından
Sonuçlardan anlamıyorum ama kan uyuşmazlığı için tam haftasındasınız iğne oldunuz mu peki 
(39 puan) tarafından
Kan verdim haftaya gidince sonuca göre yaparlar heralde bende pek bilmiyorum :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 1,039 göst.
0 oy
4 cevap 219 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (777 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 480 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde YAVRULARIMM (2,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 459 göst.
28 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,364 soru

24,138,399 cevap

334,396 kullanıcı

...