+1 oy
158 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (204 puan) tarafından
Kızlar bugün  onvo şarjlı süpürge aldım a 101 den kullanan var mı şarjı falan nasıl gidiyor birde şarjı tamamen bittiğinde mi şarja takmaliyim yoksa azaldıkça mi 

1 cevap

0 oy
(3,025 puan) tarafından
1 yıldır kullanıyorum canım ben memnun tabiki büyük süpürge performansı beklemeyin günlük bana şarjı da performansıda bayağı yetiyor evim 2 + 1 90 95 m2  günde 2 3 defa salonu süpürüyorum 1 defada komple evi süpürüyorum ve kalıyor şarjı ama 2.kademede kullanıyorum halılarım ince olduğu için güzel süpürüyor. Şarjı bitmeden takıyorum genelde şarjda duruyor kullanma kılavuzunda da öyle yazıyor 
(204 puan) tarafından
Gülüm demin internete bakıyordum şarjı patlamis ya çok korktum çok mu durduki şarjda hani dolunca çıkarın diyorlar ya sabaha kadar durmasjn diyorlar aynen bende beğendim ama ne bileyim bı terettut ettim alır almaz böyle habere denk geldim:))
(3,025 puan) tarafından
Valla ben yeri geliyor evde olmuyorum 2 gün şarjda kalıyor çok şükür şimdiye kadar birşey olmadı istersen sen şarjı dolunca çıkart ama bataryanın tam bitmesini bekleme maksimum 30 40 olunca takmaya çalış çünkü batarya her sıfırlandığında ömrü kısalır
(204 puan) tarafından
Tamam canım tessekur ederim
(204 puan) tarafından
Sende çıkart canım ne olur ne olmaz Allah korusun
(3,025 puan) tarafından
Allah korusun canım ama dikkat ederim benimkini ben sabitlemesim zaten yerim yoktu çamaşır makinanın prizine takıyorum bazen süpürge kalıyor şarjda bazem makine kalıyor ama dikkat ederim bende korkarım öyle şeylerden
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 229 göst.
0 oy
5 cevap 204 göst.
+3 oy
8 cevap 417 göst.
+1 oy
3 cevap 183 göst.
19 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde B. Sema (690 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,335 soru

24,167,676 cevap

335,700 kullanıcı

...