Yüce rabim yar ve yardımcın olsun inasalah ya annenede tez zamanda şifa versin inşallah
Nede güzel demişsin yarın ola hayr ola...
Sabır de şükür de şifa dile ama isyan etme. Her yeni gün yeni umutlarla doğar. İnşallah tez vakitte sifasina kavuşur anacigin. Güzel hemserim benim üzme kendini diyemeyecegim insan üzülür tabi evlat dan andan kıymetli başka kim olabilir ki. Ama hep dua et annen için
Canım ben şimdi gördüm postlarini. üzülme Rabbim annene yardım etsin ağrısını dizisini dindirsin. Yani ne denir ki bilemedim böyle bı durumda ama Rabbimin yazdığı kadere boynumuz kıldan ince. Allah dayaa gücü sabırlar versin, şifasını eksik etmesin annenden..
Bu dünyada zaten ailemeizden başka kimimiz var ki.. boşversene kuzum amca dayı gün geliyor el oluyor hatta elden daha uzak oluyor.. herkes iyi olmanın isterken yakinlarin nekadar dibe batarsan okadar hoşlarına gidiyor yüzde sadece sahte bı gukumseyis.. Allah im herkesi nasıl biliyorsa öyle yapsın. Sen sakın sa annen için moral çok önemlidir biliyorsun değil mi. Onun moralini yüksek tutmaya çalış. Allah yar ve yardımcınız olsun canım
Allah büyük rabbimin öyle yüce merhameti var ki ve rabbimin nice güzel mucizeleri var , biz yeter ki ısrarla rabbimin kapısında durup istemeyi bilelim istediğimizi verecek bize
Rabbim tüm hastalara ve senin annenede şifa versin ...
Bol bol dualar edelim Allah büyük , hemen umutsuz olmak yok , annene öncelikle moral verin inan ki morali iyi olursa en iyi şekilde atlatacak inşallah
1,488,262 soru
24,327,549 cevap
345,557 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın