+1 oy
329 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından

Kızlar kocam normalde iyi biri hakkını yiyemem çocuk bakımında evde yardımcı olur bana sevgisini belli eder ama geçen gün kaynanama gittik biraz muz verdi 5 aylık oğluma ben verdirmiycektim aslında kabız olur diye ama bişey demedim zoruna gider diye. Bebeğimde kabız oldu fitil verelim dedik eşim fitili vermeye çalıştı olmadı ağlamaya başladı bebeğim gözünden yaş gelircesine oda ıslak mendili getir dedi diğer odadan almaya gittim kafamda binbir düşünceyle nasıl üzüldüm bebeğim öyle ağlayınca bana eşim ne bitarafını sallayarak yavaş yavaş getiriyor hadisene dedi bende çocuğu çektim bırak ya dedim sonra kalktı elinin tersiyle bana vurdu düzgün bakın çocuğa diye okadar kırıldımki benim ne suçum var kendi annen verdi muzu sonrada gelmiş ben sana vurmadım sen çocuğu çekince ittirdim diyo. Özür dilerim dedi ama nafile bukadar basit olamamalı şuan ikinci gün ve hiç umrunda değil kendi bana trip atıyo konuşmuyorum affetmedim diye affedebileceğim tek bişey bile yapmadı özürden pişmanım demekten başka . Çocuk için duruyorum diyorumda benim için durmuyorsan bi dakka durma bırak çocuğu git dedi kavga anınında. Gerçekten çok kötüyüm zaten yeterince bebekten dolayı yorgunum yıprandım üstüne bide bu tokatı geçtim sanki kendine ben tokat atmışım gibi triplerde nasıl davranmam gerek lütfen akıl verin kızlar

5 Cevaplar

+3 oy
(4,874 puan) tarafından
Birden fazla hata var. Birincisi muz öyle hemen kabız yapmaz. 

İkincisi kabız diye bebeğe hemen fitil verilmez. 

Üçüncüsü eşine "bi tarafını sallayarak" denmez.

Dördüncüsü kızsan bile eşine "çekil ya" denmez.

Beşincisi hiçbir sebeple hiçbir canlıya vurulmaz, hele de bir bebeğin yanında annesine...

Sadece tokat kısmında tamamen haklısın. Kırılmak hakkın. İletişiminiz nasıl bilmiyorum ama yukarıdaki diyaloğa bakılırsa çok da sağlıklı değil. O yüzden duyguların yumuşadığı aklın sertleştiği zaman eşine bunun çok büyük bir hata olduğunu ve bir daha asla bebeğin yanında değil vurmaya yeltenmek kötü söz bile söylememeniz gerektiğini anlat. Yoksa 3 yaşından sonra eşinle bu kötü iletişimin ve kötü muamelenin meyvelerini yersiniz. Çocuğunuzun ikramıyla...
-Reklam-
+1 oy
tarafından
1 lokma yemekten kabız olmaz ama ne kadar yedi kimbilir. eşin terbiyesizlik hadsizlik yapmış gitsin annesine çemkirsin. sakın gidecem falan deme, biri gidecekse ona de sen çekip gideceksin diye.

ben olsam suratına bakmazdım, eve de almazdım. köpek olsun kapımda
(7 puan) tarafından
Gelme eve diyorum geliyo bide çocuğum için duruyorum dediğimde benim için durmuyorsa 1 dakka durma git diyor
+1 oy
(1,533 puan) tarafından
Tek seferde muz kabız yapmaz eşin hali hazırda sana vurmak için bekliyor gibi ök üz resmen Allah'ım zaten kadın üzgün sefkata yardıma ihtiyacı var bide terslenip vurmak 
(7 puan) tarafından
Pişmanım özür dilerim dedi yalandan laf olsun diye sonra ben oralı olmayınca üf aman diyince gitti bide kendi haklı gibi trip atıyor ona delleniyorum neymiş ben çocuğu elinden almışım çekil diye bide ıslak mendili yavaş getirmişim çocuğun ağladığından üzülünce vurmuş
(1,533 puan) tarafından
Tm o baba onunda canı ama sende onun canisin sana vurunca da üzülmüş mu
+1 oy
(36 puan) tarafından
Canim seni manipule etmeye calisiyor. Sen bunu görmezden gelip aramiz düzelsin gibi uğrasirsan devaminin gelecegini dusunuyorum biraz narsist gibi geldi bana 
0 oy
(563 puan) tarafından
Yani şimdi bir tokat için heme  ayrılma lafları güzel olmamış tabiki hatasını anlaması lazım ama şekilde değil madem özür diledi sende benim hatam olmayan bir şey için Beni kırdın aslında konuşmazdım Ama şu an mecburi konuşuyorum ama bir daha tekrarlarsan katiyen geri dönüşü olmaz da ne bileyim gözünü Korkut ve asla çocuğunu bırakamayacağını da ona göster Eşin de sana çocuğu bırakıp git demesi de seni tahrik etmeye çalışıyor Hani gitmemen için seni tahrik etmiş Sonuçta çocuğun olmadan gidemeyeceğini biliyor Aman uzatma boş ver öpüşün barışın

İlgili sorular

+1 oy
50 cevap 2,352 göst.
19 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 2,406 göst.
21 Mayıs 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 716 göst.
27 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,816 soru