0 oy
118 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (359 puan) tarafından
İyi geceler hanımlar 1 gün öncesinden elmali turta yapsam nasıl saklamaliyim yani pisirmeden buzdolabına koysam sabah pisirsem olurmu?deneyen yapan varmi böyle 

2 Cevaplar

0 oy
(13,443 puan) tarafından
Pişir öyle sakla kapaklı kapta dışarıda da birşey olmuyor. Ben bi gece önceden daha çok seviyorum  
(359 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim pişirip saklayayim
-Reklam-
0 oy
(3,821 puan) tarafından
Hamurunu ve harcını ayrı ayrı saklayabilirsiniz. Ben çok yaptım öyle. Hamuru streç film île kaplayıp, hava almayacak şekilde, harcı da normal bir kaba koyabilirsiniz. Pişirmeden bir 15-20 dk önce hamuru çıkartıp hafif oda ısısına gelmesini beklersiniz sadece. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 284 göst.
0 oy
7 cevap 175 göst.
24 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sevmm (2,182 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
23 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 1Sehzade Annesi (429 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,474,684 soru

24,143,155 cevap

334,563 kullanıcı

...