0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (300 puan) tarafından
İyi akşamlar Kızlar ben dışardan yksye hazirlncan tekrar 9 aylık kızım var ilahiyat çocuk gelişim istiyorum bakalım ama nereden nasıl yapcam bilmiyorum kaynaklar da aşırı pahalı 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

İnternette Youtube da bir sürü video var izleyerek çalışabilirsin işe yarar 2 3 test kitabı deneme de alırsan neden olmasın önemli olan 9 aylık bebekle kazanabilmek çalışabilmek :D 

-Reklam-
0 oy
(1,889 puan) tarafından
YouTubedan çalışabilirsin, pdf olarak da telegram gruplarına atıyorlar internette de var. Etrafında çalışan varsa kitapları fotokopi cekebilirsin
(300 puan) tarafından
PDF grupları linki var mi
(1,889 puan) tarafından
Canım telegramda arama kısmına yks yaz orda çıkıyor tüm gruplar
0 oy
(552 puan) tarafından
Bende hazırlanıyorum.10 yıldan sonra 2.3 ay çalıştım.memlekete gittim 2 ay kaldım düzenim Allah bullak oldu.sen gene sanlisin bence benim kız 2 yasinda çok zor bırakmıyor derse oturum .youbeden kanal çok.mesela benim hocam izliyebilorsin 
(300 puan) tarafından
Ben de oradan izleyeceğim kaynak kitap Dilan aldın mu
(552 puan) tarafından
Rüştü hocanın parafrag kitabını aldım sonradan yorumlara denk geldim herkes gereksizsaçma zor dediler .benim hocamdan dinlemeye çalışıyorum.merak ettim kac yaşındasınız .çünkü ben 10yildan sonra merak sardı beni okumak icin
0 oy
(23,661 puan) tarafından
Mebi uygulaması var. Doping Hafıza gibi sorular vs bir sürü güzel içeriği var 
(300 puan) tarafından
Bakıyorum hemen
0 oy
(1,492 puan) tarafından

Bende çocuk gelişimi kazandım ama 2 yıldır kayıt yenilemiyorum.  Kayıt ucretide çok pahali :wassat:

(300 puan) tarafından
Evet gerçekten aşırı pahalı

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 53 göst.
3 Mayıs 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Boncuk gozlu (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
0 oy
11 cevap 280 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,399 soru

24,098,400 cevap

332,230 kullanıcı

...