0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (1,081 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

3 takım hastane cıkış 

3 tane zıpın 

15 tane bebek bezi 

3 tane corap

Bir tane tulum

Bir tane muslin bez kundaklama yapılıyor bizde 

1 tane ince battaniye bir tane kalın battaniye 

Ana kucagımda goturecem 

Isalak mendil 

Kendim için 

3 tane alt ic camasırı

1 tane ust ic camaşır  1 tane  daha koyabilirim 

2 tane atlet 

14 tane Pet ayretten hasta bezide alacm kendime 

2 tane corap 

Bir takım alt ust ayrettem bitane daha alacm 

El yuz kremi vazelin 1 tane lastik toka Birtane etek  1 tane parfüm 
1 tane de ust hırka 

2 tane yazma  kızlar bunlar cantaya koydum başka eksik birşey var mı 

Birde kızlar devlette dogum yapacam duş alan var mı hastanede kızımda ben geldim evde duşumu aldım  başka eksik birşey var mı kızlar şuan aklımda olanları yazdım dun hazırladım cunku herşeyi 

34+4 hamileyim 

6 Cevaplar

+1 oy
(2,656 puan) tarafından
Hasta bezi depend çok rahat oluyor, yelek al üşürsün sırtından soğuk alma, terlik al rahat bir terlik, biberon, süt sagma makinesi, gümüş kapak, lansinoh göğüs kremi, silikon göğüs ucu, bestlak damla, humaana çayı sütünü çabuk indirir
(1,081 puan) tarafından
Tamam canım onu alırım biberon ve emzik eşim eczanede alır birde gogus pedi aldirirm eczaneden  tamam canım terlik de alırım kendimle gotururuö
-Reklam-
0 oy
(909 puan) tarafından
bence bebeğe bi müslin daha koyabilirsin bazen kan olabiliyor ben hiç ped kullanmadım hasta bezi yetti ama pette aö tabi yanına üst çamaşır değiştirmedim alt önemli bide pijamaların koyu renk olsun bence ayriyeten ilk başta eski pijama giysen daha rahat çünkü kan çok bulaşırsa çöpe atarsın direk. kolay gelsin
(1,081 puan) tarafından
Bende oyle yapacam canım giderken ztn o kirlenen siyah pijamayı cope atarım alt üst takım yeşil acık yeşil degil  yetmez mi bitane muslın bezi
(909 puan) tarafından
ben bi tane müslin hastanede kullandım diğerini hastane çıkışında
(1,081 puan) tarafından
Evde var canım 2 tane ayrettem hami diyorum 1 tane yeter ondan
0 oy
(6,823 puan) tarafından
Yelek koy kendine  havlu yada kagit havlu terlik gogus pedi gogus ucu kremi 

Bebek icinde bir tane daha takim koy yedek dursun pisik kremi biberon al . Yaninda bulunsun benim sutum hemen inmemisti doktor mama baslatti ac kalmasin sarilik olmasin dedi 
(1,081 puan) tarafından
Tamam canım ztn eşim dedi alma eczaneden alacm tamam canım teşekkür ederim bebk pudrası goturmeye gerek var mın
(6,823 puan) tarafından
Bebek pudrasi zararliymis akcigerine falan kacabiliyormus o yuzden iyi bir pisik kremi al bepanthol pisik kremi guzel oluyor ondan al canım
(1,081 puan) tarafından
Hala hala ilk kez duydum canım tamam canım bebantol alırım
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Hasta bezi bolca al yanına. Ped ilk zamanlar kullanışsız oluyor. Ben çok üşümüştüm doğumdan sonra hırka ceket tavsiye ederim odada giymek için. 
(1,081 puan) tarafından
Tamam canım hırkadakoyacam evt hasta bezi cok iyi Pet sızdırır
0 oy
(18,200 puan) tarafından

Bende iki tane hastane çıkışı 1 tane tulum koydum ama 1 tane daha tulum koyucam gibi birde 5 adet ayriyeten zıbın koydum ilk bebeğimde az koymuştum o yüzden bunda fazlaca koyucam birde hasta bezi ilk zamanlar daha kullanısli ben 1 paket koydum canm  birde agız mendili yazmamışsin onu da unutma bende daha almadim bir o eksik onuda alip koydumu tamamdir :D bende 33 haftaligim sagsaglim doguraydık.

(1,081 puan) tarafından
Benimki var ben dedim lazım degildir belki onuda koyarım Amin inşallah canım Allah razı olsun benimkide yarın 34+5 oluyır gecer ya inşallah o kasar zaman gecti bunlarda gececek inşallah
0 oy
(639 puan) tarafından

Bebek için bolca ağız mendili almanı öneririm ben hastanede iki gün kaldım iki gündede duş aldım her ihtimale karşı yanına havlu al çay kaşığı almıştım ben bebeğim biberon almadı sütüm ilk günler gelmediği için emzirip mamayla destekledim çay kaşığıyla verdim mamayı bebeği koydukları o beşik gibi olan şeyin içi çok sert oluyor onada içine sığabilecek ince yün yastık almıştım bebeğimi ona yatırdım 

Rabbim sağlıkla bebeeğini kucağına almayı nasip etsin canım 
(1,081 puan) tarafından
Var canım da koymadım koyarım canım iyki soyledin tamam canım ayrettem birşey gotururum altına koymak icin dogum dan sonra duş almak zararlı degil degil mi cunku dikişler hem icten hem dikiliyırya Amin inşallah canım Allah razı olsun
(639 puan) tarafından
Benimde iç dış dikişlerim vardı ben hergün duş aldım iyi geliyordu ama sen yide orda doktorlara ebelere sorar girersin
(1,081 puan) tarafından
Tamam canım oyle yaparım.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 86 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gul karaaa (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 522 göst.
13 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Melekkk34 (6,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 761 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 169 göst.
27 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde BetusMoms (4,324 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,683 soru

24,019,803 cevap

328,175 kullanıcı

...