3 takım hastane cıkış 3 tane zıpın 15 tane bebek bezi 3 tane corap Bir tane tulum Bir tane muslin bez kundaklama yapılıyor bizde 1 tane ince battaniye bir tane kalın battaniye Ana kucagımda goturecem Isalak mendil Kendim için 3 tane alt ic camasırı 1 tane ust ic camaşır 1 tane daha koyabilirim 2 tane atlet 14 tane Pet ayretten hasta bezide alacm kendime
Bende iki tane hastane çıkışı 1 tane tulum koydum ama 1 tane daha tulum koyucam gibi birde 5 adet ayriyeten zıbın koydum ilk bebeğimde az koymuştum o yüzden bunda fazlaca koyucam birde hasta bezi ilk zamanlar daha kullanısli ben 1 paket koydum canm birde agız mendili yazmamışsin onu da unutma bende daha almadim bir o eksik onuda alip koydumu tamamdir bende 33 haftaligim sagsaglim doguraydık.
Bebek için bolca ağız mendili almanı öneririm ben hastanede iki gün kaldım iki gündede duş aldım her ihtimale karşı yanına havlu al çay kaşığı almıştım ben bebeğim biberon almadı sütüm ilk günler gelmediği için emzirip mamayla destekledim çay kaşığıyla verdim mamayı bebeği koydukları o beşik gibi olan şeyin içi çok sert oluyor onada içine sığabilecek ince yün yastık almıştım bebeğimi ona yatırdım
1,465,683 soru
24,019,803 cevap
328,175 kullanıcı