bugun 25 aralik gavurlarin noeli yaa buranin carsisinda eylence var esimde hadi gidelim dedi ciktik evden yaklasık 2 saat kadar once şimosunda bi bebegi var kucagimdan atmaz yanindan ayirmaz şu birebir gercekci silikon bebek giyimi falan hatta 3bucuk kg falan bildin yeni dogmus bebek☺️☺️☺️ bebegibarabada bana verdi tut diye aldim esim araci kullaniyo carsi girisinde buramin polisi var trafik degil ama adi federal polis adamlar durdurdu noel icin geldik bakcaz dedik alkol muayenesi aletini uflettiler esime alkol cikmadi a ben on koltukdayim kucagimda bebek var bebege baktilar gercek sandilar ☹️ onde bebekle bu sekilde yolculuk yapamazsin dediler biz bi afalladik ne diyolar diye esim bebegin plastik oldunu kizimizin oyunca oldunu soyledi ama inandiramadik aldilar incelediler falan tabi biz bu arada arabayi cektik kenara aracida incelediler bayagi bi bebege cimdik atti aglasin diye bi polis bayagi bayagi bebegin silikon oldunu kabullenmek istemediler cok emteresandi hayatimda hoc boyle bisi yasamamistim o arada şimosda bebegi icin agliyodu☹️ sonuc 175 euro para cezasi kestiler oda şimos bebegi aldiklarini gorumcr otokoltugu kemerini cikarmis polis onu kemersiz gordu diye aracta kamera var bakalim kemeri vardi takiliydo dedi esim kabul etmediler şok olduk donduk geldik eve