0 oy
1,505 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bır yaşında bebegım var ıkıncıyı haftaya doguracam annemle eşim konuşmuyor eşim anneme her nefret besleyen biri bir nedem de yok sevemedı. Neyse işte gurbetteyız bebekle hastaneye git gel zor oluyor. 5 6 gunum kaldı uç güne nstye gırıyorum annesi önce ben gelemem doğuma dedı başka planı varmış neyse bızde ıhtıyacımız var sana dedık erteledı. Ondan sonra kızına gıttı bır ay kaldı tekrar evine dondu esımde dırek buraya gel dedı. Yok ıslerım var dedı. Pazartesı doğum dedıler önce perşembe gelecem dedı esımı aradı cumartesi bınecem dedı sonra ıkı saat felan geçti bana dıyor kı pazar gelecem pazar bınıp pztsı orda olacam bilet yokmuş.

Bende esıme dedım kı annen heralde pek uygun değil mırın kırın edıyor ben anneme dıeyeyım o gelsın kovarım dedı bana sen öyle bir şey yaparsan dedı. 

Bana kufurler savurdu yüzüme tukurdu annesi ıcın adam vuracak kadar gozlerı kara sız olsanız napardınız

23 Cevaplar

0 oy
(2,077 puan) tarafından
Sende onun yüzüne tükürseydin niye evlenmiş anasının dizinin dibinde otursqymis madem öyleydi ne çağırıyorsn sen de anasını çok mu gerekli eksin olsunlar.
(2,077 puan) tarafından
Siz niye olüyorsunuz aksine böyle insanlar için Yaşayin
tarafından
Aılemın tınlamaması pekı kaderıme mahkum bırakmaları
(2,077 puan) tarafından
Sınav işte maalesef...

"İsyanlardayım dedi imtihandaydı farketseydi kurtulacaktı "
tarafından
Bu sınav hıc bitmicek gıbı sabretmek zorundayım
(2,077 puan) tarafından
Emin ol ki hepimiz bir sınavın içindeyiz keza ben de kurtulmak istediğim bir durumun içindeyim burası dünya burda dert bitmez
-Reklam-
0 oy
(7,716 puan) tarafından
Şu posta çok üzüldüm ya :(
0 oy
(1,709 puan) tarafından
Ne demek kovarım ve sana tükürmesi neyin nesi? Annenle arasında çok kötü bişi yaşanmış olmalı ki böyle yapsın. Ya da annem hakkında bilmediğin bişi mi biliyor? Bu ne terbiyesizlik. Bi tokat da ben patlatırdım yüzüne 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 198 göst.
+1 oy
15 cevap 372 göst.
20 Haziran 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Syma (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy
2 cevap 102 göst.
25 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kelebekkkkkkk (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,595 soru

24,060,860 cevap

330,139 kullanıcı

...