0 oy
1,482 göst.
Diğer kategorisinde (728 puan) tarafından
Annemde kanser  çıktı  şimdide allahım nasıl bir gün yarabbim ben bugün bebeğimin yaş günü pastasını kesecektim nefes alamıyorum dünya üzerime yıkıldı ağlamaktan helak oldum lütfen dualarınızı 

eksik etmeyin  

55 Cevaplar

0 oy
(1,508 puan) tarafından
Rabbim sifa versin canim insallah şifasini bulur tez zamanda kacinci evresindeymis canim bu cok onemli 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah şifa versin rabbim size bağışlasın inşaallah 
0 oy
(143 puan) tarafından
Benım De babama kanser tehsisi konuldu hamileyim inan sevincim kalmadı Rabbim büyük derdini verdi şifasınıda verir inşallah 
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Derdi veren de dermanı verecek olan da rabbim.kayinvalidem de akciğer kanseri 2 yıldır. Ameliyat oldu ara ara kemoterapi görüyor kuzum iyiye gidiyor.Allah im sifalar versin annecigine.rabbim korkularınız ile sınamasın sizi.Cok geçmiş olsun.
0 oy
(197 puan) tarafından
Ahhhh. Rabbim şifa versin.onun hiç stres üzüntü yapmaması lazım.dualarim sizinle 
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Rabbim şifa sağlık ve güçlü olmayı nasip etsin canım annene inşallah atlatırsınız 
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Canım benim annem de rahim kanseriydi şükür atlattı erken teşhisse hiç korkma annem şimdi bin şükür eskiden de iyi bilirim o psikolojiyi Rabbim yardımcın olsun
0 oy
(200 puan) tarafından
Allah şafi ismi ile şifa versin canım 
0 oy
(1,163 puan) tarafından
Rabbim acil şifalar versin inşallah canım
0 oy
(1,691 puan) tarafından
Ay canm benim çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Kaçıncı boyutda? Bazen hic birsey icin heç degildir mutlulukla yenebilir kanseri 
0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun Rabbim safi ismiyle şifa versin inşallah:(

0 oy
(4,098 puan) tarafından
Allah acil şifalar versin cnm zor bi durum allah sabir versin:((
0 oy
tarafından

Okuyunca çok üzüldüm , dillerim rabbim merhamet eyler , rabbim tüm hastalara ve senin annenede şifa verir , unutma can çıkmayan bedenden umut kesilmez lütfen tüm hastalar için dua edelim rabbim kabuk edecek elbet kullarının duasını çok şükür , inşallah annen tedavi sonucu iyi haberleri ile size gelecek Allah in izni ile 

0 oy
(5,437 puan) tarafından

Cnm postlarını smdi gördüm çok geçmiş olsun rabbim başınızdan ekşik etmesin atlatır inşallah :'(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 353 göst.
0 oy
7 cevap 317 göst.
20 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,092 göst.
5 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 840 göst.
30 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu