0 oy
125 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,590 puan) tarafından
49 günlük bebeğim var. Ihlamur adaçayı tüketilebilir mi? 

Ateşin ve her yerim ağrıyor. Ne yapmam lazım

2 Cevaplar

0 oy
(4,716 puan) tarafından
Ihlamur evet ama adaçayı emzirme doneminde onerilmiyor diye biliyorum çok geçmiş olsun. 
(1,590 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(398 puan) tarafından
Ben bebeğim 30 günlükken hastalandım şimdi 35 gunluguz gece aniden ateş başladı bogaz ağrısı vs parol içtim hiç fayda etmedi  titriyordum hastaneye kaldırdılar orda serum ilac falan takildi ustunede doktor parol arveles  amoklavin 1000 g olanı verdi ayrıca okusuruk şurubu ve gargarada verdi ben ezmrdigimi söyledim zaten ama uygun görüp verdi süte az geçiyor dedi   içtim ettim ateş gtti ama öksürük hala var eger çok kotuysen doktora git bide adaçayı süt azaltiyormus  iceceksen ıhlamur iç o iyi  kıs bitsede kurtulsak bu hastalıklardan bebeğe bakacak halim kalmiyor vallah Allah herkesin yardımcısı olsun seninde oyle
(1,590 puan) tarafından
Ateşin biraz önce 38.7 ydi. Ama şu an daha iyiyim elimi yüzümü yıkadım biraz hava aldım daha iyi oldum. Eşim evde yok tekim yoksa ılık bir duş alacaktım. Erkek gel dedim ama 1 saat geçti hala ortada yok. Bende öksürük , burun akıntısı ve boğaz ağrısı yok. İlerleyen zamanda çıkar mı bilemiyorum.
(398 puan) tarafından
Vallah bende parol içip az düştü dedim gece yükseldi 40 a yaklaştı ihmal etme
(1,590 puan) tarafından
Tmm canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 209 göst.
8 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Bircekızım (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 229 göst.
26 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 03.02.2021 (74 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,072 soru

24,164,106 cevap

335,506 kullanıcı

...