+1 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (1,370 puan) tarafından
Uç hafta önce anne köpek dort yavru dogurmus bizim bahcede bizde besledik elimizden geldikce ama üc gündür falan anne yavrularını emzıremiyor yavrular emmeye basladigi an canı aciyor.sanirim o yüzden onlardan kaciyor ne yapmak gerekir ya süt vermeye calisiyrz.ama dilleriyle yemeye calisiyorlar anneleri emzirmezse de ölürler sanırım bilen var mi ne yapmak gerekir

5 Cevaplar

+1 oy
(88 puan) tarafından
Ya ben şey yapmıştım sütle cici bebeyi karıştırdım vermiştim yavrucagiz öyle ictiki bitirdimisti 
(88 puan) tarafından
Beni görünce gelirdi yanına cicibebeyle süt veriyodum içmişti hep sonra veterinere denk gelmiştim söylemiştim böyle böyle yaptım dedim aç kalmasindan iyidir bı sıkıntı yaşamaz dedi şimdi bı goe masssalahi var kuzumun :)
-Reklam-
+1 oy
(1,114 puan) tarafından
anne kaçmıyor vermek istemiyor köpeklerde böyle birşey var ne yazikki kendiniz biberonlar besleyebiliyosaniz besleyin yoksa belediyyeye haber verin gelip alsınlar 
(1,114 puan) tarafından
kimileri hepsine veriir kimisi bir kac taneye verip ötekilere vermez kimiside hiçbirine vermez
0 oy
(163,373 puan) tarafından
biberonla sut verin annenin sutumu yokki
(1,370 puan) tarafından
Vardı aslında yavruların yanına koyuyoruz onlar emince canı yaniyor sonra kaciyor onlardan
(1,370 puan) tarafından
Normal süt olmaz diyor nette ama tabaga koyup verdik dün
(163,373 puan) tarafından
kiyamam yaa
0 oy
tarafından
Ayy kıyamam yaa :(((

İnşallah bı çözüm bulursunuz cnm
(1,370 puan) tarafından
Valla önce yavruların beslenmesine öncelik göstercegiz anne de nasıl iyilesir hic bilmiyrm
tarafından
Veteriner yokmu acaba cnm orada
(1,370 puan) tarafından
Köydeyiz canm ilce de var mi bilmiyrm.ama.vardir mutlaka
(3,313 puan) tarafından
Görünürde yara varmı
0 oy
(6,954 puan) tarafından
Canim acaba mastit mi oldu veterinere mi goturseniz siringayla falan besliyorlar ama en iyi veteriner ve pet shopcular bilir

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 465 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 181 göst.
31 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 398 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Beyzanurxx (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.