0 oy
994 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

diyetçi hanımlar, aranıza katılıyorum en sonunda karar verdim. 60 gibi çıkıyorum tartıda. hedefim 52-53 gibi ama 50 olsam hiç fena olmaz.

56 ile hamile kalmıştım, 76ya kadar çıkmıştım gebelikte ama 60 ta takılı kaldım. e tabi Allah ne verdiyse yiyorum.

destek verenler 1 ayda 10 kilo verir inşallah :D:D

örnek menülerle, motivasyon cümleleri ile destek olalım birbirimize 

ilk hedefim abur cuburu kesmek ve en az 2 litre su içmek. 

5 Cevaplar

0 oy
(5,646 puan) tarafından
Destek veriyorum :)))) benimde 15 kilo vermem bir motive olmadım :((
tarafından
1 ocakla başlayayım dedim ama yok böyle bi tarihte başlayınca illa bozuluyor. tıpkı pazartesi başlanan diyet salı bozulur gibi. bugünden başladım.
emziriyorum bahanesine sığınıp dünyaları yedim. ama bu çocuk bırakacak memeyi bi şekilde. benim o zamana kadar yediklerimi kontrol etmem lazım, emzirme bittikten sonra böyle yemeye devam edersem sonum fena. eşim de başladı bakalım nasıl olacak
(5,646 puan) tarafından
Hahaha bende öyleyim her pazartesi başlayim diyorum olmuyor bir ara 4 gün sürdü :)) bende yılbaşından sonra başlamayı düşünüyorum yılbasi günü yiyip icicem çünkü :))) valla eşler bizden iradeli benim de eşim diyette bende güzel gidiyor :)
tarafından
eşim 25 kilo verdi. kafasına koyduğu an yapıyor. tabi şimdi biraz geri aldı o da dedi vermem lazım. ona ayrı bana ayrı yemek yapamam benekle, 1 yemeği zor yapıyorum. dedim ben de başlıyorum inşallah eşlerimize uyarız:))
(5,646 puan) tarafından
Ooo maşallah bizde böyle azimli olsak keskee :)) ben aralıklı orucu düşünüyorum birde spor evde yarım saat yapsam her gün düzenli çokda iyi olucak. İnşallah canim :)))
tarafından
aralıklı oruç yapamıyorum ben kan şekerim düşüyor, ama kaloriyi dikkat ederek yapacağım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende bir 7 kilo versem çok güzel olacak ama hava soğuk yemek yemek daha güzel yaa ancak yazın gelirim sana yetişirim :D

(187,525 puan) tarafından
benim borcum bitti fazla tuttum hatta ama 120 denkliycem 112 gun tuttum
tarafından
Sahura kalkmam yaa tek iftarda yerim bir süre tutarım bakalim ne olacak hem bir kaç gün borcum da var
tarafından
ay ben hayatta yapamam öyle gebeliğimden beri açlık kan şekeri sıkıntısı çekiyorum. hiç olmadığı kadar düşüyor, bayılacak gibi oluyorum. emzirmeyi bırakınca belki düzelir.
tarafından
Emzirirken bende öyleydim yaa geçiyor sonradan ama benim zaten her zaman kan şekerim düşüyor açta olsam tok ta olsam ☺ hele ki emzirmeyi bıraktım daha çok aldim 60 kilo ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim ömrü hayatımda ilk defa bu kiloya geldim neyse doğum yaptım derken  3 ay içinde yine 60 a düştüm emzirirken 60 kiloydum taa ki emzirmeyi sonlandirdik yine ben 70 e çıktım diyet yaptım biraz 67 ye indim ve hala öyle duruyorum şu 7 kiloyu da versem çok güzel olacak inşallah
tarafından
ben bundan korkuyorum. emziriyorum diye kilo almıyorum ama bu çocuk elbet bırakacak 17 aylık, bazen gına geliyor direkt kesesim geliyor. bu yemeyle bırakırsam kesin 10 kilo daha alırım. memeden kesmeden biraz kendimi midemi terbiye etmem lazım
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Benim hedef de 55 ler 78 den 73 ü e düşmüşüm 1 haftada bakalım bu haftada 60 lari görsem çok iyi 68 69 felan 
tarafından
olur yeter ki pes etme. ben de başladım bakalım inşallah güzel gider
(1,224 puan) tarafından
Yok yok etmiyorum sadece midem kuculene kadar zorlanıyorum bakalım şimdi daha iyiyim gibi
0 oy
(7,011 puan) tarafından
Bende 57 le hamile kaldim. Dogumdan sonra 56 ya inip 63 e cikti. Suan 61 kg yim. 60 in altina inemiyorum :( 

Bugun bi de kahvalti da yedim aksam cayla tatli yedim:D 

Yarin oglen corba 1 dilim ekmek. 

Aksama da yogurt ve cennet hurmasi yiyecegim.

Benim ilk hedefimde 57-58 . Sonra 55 falan olsam bana yetecek. Ramazana kadar 57 olsam ramazanda da veririm.
tarafından
inşallah verirsin canım, ben su içmiyorum onu içsem baya iyi olacak
(7,011 puan) tarafından
İnsallah canim. Ben cok su icerim ama yiyorum da yani. Haftaici dikkat etmistim hafta sonu kacti biraz :((
0 oy
tarafından

image

image

Bu var olarmi

image

tarafından
olur valla
tarafından
Ahm neyi nerden bulabilirsin canım:)
Gozdej atarım.onuda
(4,634 puan) tarafından
Keto ekmek cnm
tarafından
Kendin yapıyorsun abla :)
Tarifi ilk ss de var annem kek kalıbına döküyor orda yapıyor:)
(4,634 puan) tarafından
Ketojenik yazınca gözümden kaçmış kusura bakma :)

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 1,012 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 2,277 göst.
25 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Asena'nın annesi∞ (15,139 puan) tarafından soruldu
+4 oy
7 cevap 528 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 1,628 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,260 soru

24,694,647 cevap

368,561 kullanıcı

...