Selam kızlar nasılsınız içildi mi kahveler yaptınız mı yemekleri benim dünden yemeğim var patlıcan musakka ve pirinç pilavı azda patates kizartirim yanına ohh mis
Çarşıya gittik geldik kıza bot aldım. Geldik bı şeyler atistirdim şimdi de kahve içiyorum kızla biraz oynucaz tepemde hadi diyor
Siz neler yapıyorsunuz ♥️
Hava çok güzel bugün dışarı çıktım bnde
Sabah pırasa yemeği yapmıştım öğleye doğru bir tepsi börek yaptım yarisi pırasalı yarisi peynirli
Annem köyden horoz kesip yollamış onu kaynattim etiyle bulgur pilavı yapıcam
Oğluma cupkek yaptım normal kek yaptım
Şimdi balkonu yıkadım oturdum 2 dakk dinlenip merdivenleri silmeyi düşünüyorum ama şimdi mi silsem pazar günü mu diye düşünüyorum
Afiyet olsun cano kekin markası nediir
ben de annemdeyim güya eve dönünce sakince içecektim kahvemi misafir geliyomuş geceye kaldı ☺️
Yemek derdim de yok çok şükür eve gidip bi ortalığı toplarım sadece
Selam canım valla oğlumu uyuttum sağolsun nimet etti yarım saat kafa dinledim . uyandı kendime tost yaptım ona ortak oldu biraz . sonra sıcak çikolata yaptım ikimize içtik şimdi oturuyoruz babası işten çıkacak birazdan onu karşılamaya çıkacağız hem ulaş yürümüş enerjisini atmış oluyor hem hava alıyoruz bugün bizde pizza var
Afiyet şifa olsun canım hava güzel biraz kapıya çıkardım kızımı şimdi eve girdik bu da bizim evin yeni üyesi limoncuk onunla takılıyoruz akşama da mercimek çorbası yaptım kendim içerim dişim ağrıyor diye başka bir şey yiyip içemiyorum kızıma da pırasa yemeği yaptım bir kaç tane de köfte çıkardım buzluktan yaparım ona
.....
Afiyet olsun
Ara öğün kahvaltı yapmıştım 12 gibi
Ispanak tavuk düşünüyorum akşama bakalım kız uyuyor kalkarsa markete gideceğiz
Hayırlı olsun güle güle giysin prenses
Valla demin içtim boş bardağımıda atmak istemedim afiyet olsn kuzum sana
1,489,086 soru
24,339,385 cevap
345,978 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın