+1 oy
310 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ablası güvenilir verir ama bugün aradı yemek yiyorduk bende şimdi dedim ablana borcmu verdin dedim benim niye haberim yok dedim 20k verdim diyor 

7 Cevaplar

0 oy
(1,359 puan) tarafından
Belki ablası mahçup olmamak için kimse bilmesin demiştir 
tarafından
Yeni araba almışlar bi sıkıntı mı olmuş ne
(1,359 puan) tarafından
Yani bence art niyet yok belki ablası söyleme kimseye dedi oda söylemek istemedi olabilir bende ablama maddi değil manevi konuda konuşurum birine birşey söylersen seninle asla konuşmam diye de tehdit ederim olabilir öyle bir şey takılma üzülme
tarafından
Üzülecek birsey yok eşim gizlemez benden
(1,359 puan) tarafından
O zaman sorun yok
-Reklam-
0 oy
(1,949 puan) tarafından
Ablası yakın oldugu icin eşime sormam dogru olmaz diyip gurur meselesi yapıp söylemiyorlar, oysa biz versek neden sormadın diye laf derler 
tarafından
Hiç sorma ablası verir ama bilemedim
(1,949 puan) tarafından
Gururdan başka bsey degil uzatma bu sefer ablam o benim diye sana cepe alır laf der
0 oy
(10,022 puan) tarafından
Haber vermesi lazım ama ben kardeşim benden istese zaten eşim bana sormadan verir cünkü zor zamanında bize çok destek cıkıyo kardeşim
0 oy
(7,606 puan) tarafından
Sana da haber etse iyi olurdu ama boş verdiği kişi sonuçta kardeşim çok da uzatma mevzuyu. Ablası da ihtiyacı olmazsa darda olmasa istemezdi borç sonuçta 
tarafından
Yani ili defa istedi belki ihtiyacı vardir
(7,606 puan) tarafından
İhtiyacı vardır canım senin kardeşin de senden borç istese sen de elinde olsa vermez misin kardeş sonuçta
0 oy
tarafından
Benim eşim kardeşine abisine alıp veriyor ben sonradan öğreniyorum ama kardesler sonuçta birşey demiyorum bende ablam kız kardeşimle alıp veririz 
0 oy
(5,782 puan) tarafından
Ben de ablama kardeşime verdiğimin aldığımı eşime söylemiyorum yani gerek duymuyorum. Bunu eşimi onemsemedigimden değil de ne bilim gerek duymuyorum işte. Lafı açılırsa söylüyorum belki eşin de öyledir. Lafı açılınca söylerim demiştir.
0 oy
(2,882 puan) tarafından
Kardeşler me gunler icin var zor zamanlarında birbirine destek çıkmayacaksa ?

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 430 göst.
8 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 2,259 göst.
24 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 342 göst.
+2 oy
15 cevap 403 göst.
25 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Tekcocuk (1,919 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,362 soru

24,168,005 cevap

335,712 kullanıcı

...