0 oy
47 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (89 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar benim eltim 8 aya yakındır hep hasta doktora psikolog yani aklınıza gelecek heryere götürdük düzelmiyor şimdi nasıl hasta yazacam 

İlk ayda kriz tutuyordu bağırıyordu bayılıyordu nefesi kirleniyordu 10 kişi zor tutuyoduk hatta ambulansa bile bağlayarak götürüyorlardi  kendi kendine konusmalar sarhosluk gibi bilinci kapali haluslasyon goruyodu aynada golgede fotoda kendini bizi gorunce bayiliyordu sirf bu yuzden ek olarak hocaya fln da gosterdik tabi psikolg doktor onlarada kesintisiz gotirduk butun tahlileri iyi cikiyo 24 saat boyunca baygın sakinleştirici vererek sonra kendine geliyodu bu böyle bir ay kdr surdu sonra bagirmalar kesildi şimdi de aniden titreme geliyo bi anda şıp diye nefesi kitleniyo eli ayağı buz kesiliyor nefes alamıyor bu böyle 10 dk falan suruyo sonra nefesi açılıyor. bir kaç dk lik bilinç kaybı oliyo yatiyo 10 dakika fln sonra kendine geliyo. Beyin sinir doktora ic hastalilar emara aklınıza gelecek heryere götürdük ama yok sadece kansız diyip gönderiyorlar psikolojik destek de aliyo sadece panik atak diyip ilaç yazdı  kullaniyo ama işe yaramıyor o.kdr çok üzülüyorum ki haline ne olck bilmiyorum daha 10 gündür dugunu olmuş hep yatiyo yorgun bayılıyo aniden tek başına bırakmıyorz kaynana yanında şimdi o kız tek başına kalamaz da aniden bir yerlerde atar kendini epilepsi gibi kasilmalari oliyo ama epilepsi değil başına böyle bisey gelen varmi tanıyan bilen biri varmi nasıl.iyi olabilir doktordan hocaya kdr baktık yok iyi olmuyo 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 256 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizem2121 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 177 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gulsah45 (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 691 göst.
+1 oy
4 cevap 195 göst.
12 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,945 soru

24,176,284 cevap

336,118 kullanıcı