0 oy
217 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (289 puan) tarafından
Kizlar hastalik hastasi olan varmi aranizda bundan bikac sene once bisure bu durumu yasamistim  sonra yerine baska takintilar sikintilar gelince gecmisti ama simdi tekrar bu durumu yasiyorum ayreten daha farkli sikintilarla beraber ama hastalik hastasi olmak herseyden zor  en ufak biyerim agrisin hemen googleden arastirip ne kotu seyleri dusunup kendimi yiyorum bu elimde olan bisey degil malesef yasayn bilir son bikac aydirda kalbe kafayi takmis durumdayim gogus agrisi kol agiris fekan yasiyorum hasteneye gittim ekg eko cekildi temiz cikti ama hala ben hasta oldgmu dusunuyorum suandada gogsum agriyo ve aklima kotu seyler geliyo napicam bilemiyorum bu durumu yasayan basindan gecenler varsa yazarsaniz eger sevinirim

6 Cevaplar

0 oy
(1,552 puan) tarafından
Uyuyamıyorum bak bu saat
(1,552 puan) tarafından
Acile mi yoksa psikiyatri ye mi
(289 puan) tarafından
Acilede pskologada psikiyatriyede
Daha 3 gun once sabah jarsi 4 de acile gittik sonuclar temiz artik utaniyorum yani
(1,552 puan) tarafından
Canım bende bide hastane korkusu var gidemiyorum çok sıkışmadıkça uzun yıllar antidepresan kullandım 1 yıldır kullanmıyordum iki aydır çok fenayım sizinde midenize vuruyor mu sizde mi uyuyamıyorsunuz
(289 puan) tarafından
Bende de hastene korkusu var ama gitmedende duramiyorum malesef
Bende mide bulantisi yasiyorum ama suara en cok sol taraf yani sol sirt sol kol ve gogus agrisi beni mahvetti ya napicam bilemiyorum uyku girmiyo gozume korkudan dusuncelersen vesveselerden en son sabaha karsi yorgunluktan bayiliyorum
(1,552 puan) tarafından
Mesela ben kilo veriyorum sıkıntıdan sürekli tuvalete gidiyorum sırt ağrısı boyun ağrısı denge kaybı mahvediyor
-Reklam-
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Bende bu aralar tek bir takıntı var oda nasıl gelişti hemen söyleyeyim sezeryan doğum yaptım artılarını eksilerini okurken bir yazıya denk geldim bazı sezeryan doğum sonrasında rahim duvarı ve Rahim yapışabiliyormuş ve anne bir daha çocuk sahibi olamıyormuş nasıl anlaşılır diye arttığımda sık sık sezeryan olan bölgede ağrı regl olurken şiddetli sancılanma bunlar bende de oluyor diye tribe girdim daha korkudan doktora gidemedim ya varsa ya bir daha anne olmazsam diye 3 günde bir ağlıyorum eşim e gidelim doktora diyor duymaya hazır değilim diyorum yine ağlıyorum 
(1,710 puan) tarafından
Ay yok ben o ihtimali gördüm ya artık bende kesin vardır tiktokta videolara denk geliyordum kızım 3 aylıkken annesi bebeği emzirmiş uyutmuş bir gelmiş mosmor falan ben onları okudum 2 ay gözüme uyku girmedi ki ben göremezsem bişey olursa diye psikolojim o kadar bozuktu şuan da gerçi aynı uyurken 50 defa uyanır nefesini kontrol ederim 14 aylık hala benimle aynı odada yatıyor korkuyorum bişey olur duymam sesini diye
(289 puan) tarafından
Malesef anlattıklarını birebir yasadim yasiyorum ihtimal olan hersey kesin bende vardir bende ayrica baska sikintilarda var doktor okb dedi biliyomusun duydunmu hic
(1,710 puan) tarafından
Hiç duymadım nedir o tam olarak
(289 puan) tarafından
Hocalar vesvese doktorlar okb yani takinti hastaligi diyolar
(1,710 puan) tarafından
Ay yok be ne takıntısı az bişey evham Yapıyoruz ahajaaj işin şakasını geçtim de acaba Olabilirmiyiz bak çünkü ben yeter ki bişey okuyayım göreyim sanki o yum bir aralar sürekli ben ölürsem şu şu olur en çok bu ağlar en az bu ağlar eşim gider başkasıyla evlenir diye düşünüp ağlıyordum doğumuma günler kala doğumda ölen insanları düşünüp acaba bende mi öleceğim diye ağlaya ağlaya korka korka girdim doğuma ölmedim ama o korku tansiyonumu yükseltti ve sonuç şuan tansiyon hastasıyım
0 oy
(186 puan) tarafından
Seneler önce aynılarını yaşadım hep kalp krizi geçiriyorum sanıyordum ankiseye ve kaygı bozukluğu denildi ilaç kullandjm o zmnlar ama hala yok desem yalan olur kan versem falan acaba ne çıkacak diye korkarrim
(289 puan) tarafından
Sonuc felan beklerken ellerim felan titiriyo benim malesef cok zor bisey ama suara bayagi bunaltti beni bu durum peki eko ekg felan cekilmismiydi sizede
0 oy
(722 puan) tarafından
Annem öyle ama kabul etmiyor, bir ara hasta oldu çok kötü bir ay doktora gitmedi gidersem hastayım ayağımda sorun var bacağımı kesicekler ve ciddi anlamda buna inandı bu defa korkudan şekeri tansiyonu çıkıyordu, en sonda yine Hastalandı hastaneye gidelim hayır yatağa düştü gidelim hayır gidersem bana kansersin diyecekler diyor , yani bu yüzden basit bir şekilde geçicek hastalığını tedavi olmadığı için uzatıyor ve iylesmesi Cok uzun sürüyor bunun için destek alın yaşınız daha genç ilerki yaşlar için ciddi sorun oluşturur 
0 oy
tarafından
Zehra nerelerdesin ben kübra instagramdan yazdım ama hiç cevap vermedin
0 oy
(5,675 puan) tarafından
Psikiyatriden mutlaka destek alman gerekiyor. Anksiyete veya okb olabilirsin.

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,354 göst.
+1 oy
6 cevap 203 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Frtnzn (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 39 göst.
13 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Es25 (3,977 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 101 göst.
27 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Zelihanur_80 (267 puan) tarafından soruldu