0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde (4,772 puan) tarafından
Kızlar kayinpederim iki gün önce vefat etti bugün kaynanam ameliyat olacak beyin ameliyatı zor bir ameliyat 8 saat sürecek mis onunda kritik diyorlar dua eder misiniz eşim çok kötü durumda zaten 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Basiniz sagolsun rahmetlinin mekani cennet olsun InsaAllah Rabbim sizlere de sabir versin annenize sifa versin InsaAllah 
(4,772 puan) tarafından
Amin inşallah canım saolsin çok zor oldu böyle eşim çok kötü durumda gerçekten beklemiyorduk birden bire oldu
-Reklam-
0 oy
(4,772 puan) tarafından
Dua eder misiniz lütfen kimin duası kabul olur Allah bilir tabiki şimdiden dua edenlerden Allah razı olsun 
0 oy
tarafından

Allah şifa versin inşallah <3

(4,772 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(726 puan) tarafından
Allah sifa versin en kisa zamanla saglikla cikar cabuk iylesir insallah kayin pederiniz için basınız sagolsun mekani cennet olsun 
(4,772 puan) tarafından
Amin inşallah canım bide bu durumda laf söylüyorlar ya dahada üzülüyorum eşime laf söylüyorlar niye ben kalmamisim yardım etmemişim diye ne diyim öyle düşünenler Allahindan bulsunlar
(726 puan) tarafından
Amin canim boyle seyleri yasayan bilir belki kalicak sekilde degilsin yada o anki durum el verisli deil kimse bilemez
(4,772 puan) tarafından
Canım kürtaj oldum daha bir hafta oldu benimde sancılarım oluyor gercekten kanamam artıyor bende hazırlıklı gelmemiştim üstüm başım yoktu ayakta zor duruyordum gerçekten fenaydim yani bide eşimi tek yollasam içim rahat etmezdi sureki agliyor
(726 puan) tarafından
Canim bosver konusan konussun seninde durumun iyi deilmis sen esine kendine odaklan bol bol dua et yeter
(4,772 puan) tarafından
Öyle canım bu durumda bile dedikodu malzemesi çıkarıyorlar ya ona sinir oldum aslında yoksa umrumda değiller eşime odaklandım toparlanması lazım kaynamadam hayla bir haber yok 11 de girdi ameliya
0 oy
(28,419 puan) tarafından
Allahım şafi ismi hürmetine tüm hastalara şifa nasip etsin
(4,772 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun
0 oy
(4,772 puan) tarafından
Kizlarrrrrr bir bakar mısınız 
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Mekanı cennet olsun inşallah Rabbim günahlarını affetsin. Kaynana da Rabbim şifalar versin inşallah. Sizlerede Rabbim sabırlar versin. 
(4,772 puan) tarafından
Canım şehirler farklı eve dönmek zorunda kaldık iş yüzünden o şuan başka şehirde telefonla haber alıyoruz sadece eşimde gizli gizli ağlıyor
(1,477 puan) tarafından
Yaa ben zannettim aynı şehirdesiniz. Allah yardımcınız olsun inşallah
(4,772 puan) tarafından
Amin inşallah canım su iki haftada canımız çıktı bir kötü habere daha dayancak ne güç kaldı ne hal kaldı yaklaşık 4 saattir ameliyatta kaynanam bekliyoruz
(1,477 puan) tarafından
Zor gerçekten Allah güç kuvvet versin inşallah
(4,772 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(4,466 puan) tarafından
Üzüldüm canım hatırlıyorum seni bu aralar üst üste olaylar yaşadınız Rabbim sabır versin, kayınvalidene çok geçmiş olsun, bı anda mı rahatsızlandı yoksa ameliyat günü belli miydi 
(4,466 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım çok üzüldüm, inşallah kayınvalidenin ameliyatı güzel geçer Rabbim şifa versin
(4,772 puan) tarafından
Amin inşallah canım yoksa eşimi toparlayamam
(4,466 puan) tarafından
Cook zor canım hem evlat hem anne hem baba ağır imtihan, senin içinde zor sana da Rabbim sabırlar versin inşallah güzel sonuçlar alırsınız bu sıkıntılarınız hafifler
(4,772 puan) tarafından
Amin inşallah canım evet banada zor ama eşim için dahada zor şuan ben ona üzülüyorum daha çok
(4,466 puan) tarafından
Aynen ona çok çok daha zor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 118 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde noluyokk (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 205 göst.
0 oy
7 cevap 182 göst.
14 Eylül 2025 Diğer kategorisinde pandayyysssss (159 puan) tarafından soruldu
+2 oy