0 oy
199 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (250 puan) tarafından
Kızlar bilirsiniz ki erkeğe hediye almak çok çok zor. Bizimkinin de istekleri uç şeyler :) arabayı değiştir bana sürpriz olsun diyordu en son :) her neyse en son doğum günümde altın yüzük almıştı şimdi benimde altında kalmadan mutlu olabileceği bir hediye bulmam lazım. Fikir alıyım eşinize hediye ne alıyorsunuz? 

Ayakkabı kıyafet parfüm vs dısında 

7 Cevaplar

0 oy
(1,464 puan) tarafından
Arabasına güzel bir koltuk kılıfı alabilirsin :) erkekler sever önem verdiği bir şeye hediye alınınca . Onun dışında gümüş erkek yüzüğü olabilir tespih kullanıyorsa gümüş üçlü ikinizin baş harfi olan bir tespih olabilir yada eşinin isminin yazılı olduğu tuttuğu takımın forması olabilir :) 
(250 puan) tarafından
Arabayı ben kullanıyorum koltuk kılıfı kullanmıyoruz. Alyansımız dısında yüzük takmaz bana da kıroca geliyor öyle şeyler. Tespihte kullanmaz takım da tutmaz :) ahahha fikirler güzel ama bize uymuyor canım
(1,464 puan) tarafından
O zaman bilemedim eşini sen daha iyi tanırsın:) o zaman klasik pasta yaptır resimli sevdiği yemekleri yap
-Reklam-
0 oy
(5,472 puan) tarafından

Ben maddi ya da maddeli bir şey almam, zaten durumu benden iyi kendisi alsın cüzdanın, parfümünü bana ne :D Son hediyelerim belki fikir olur dedim. Geçenlerde oğlumuzun ilk çizdiği resmi ayırdım, tarih attım, çerçevelettim ofiste masasına koydurdum. Son doğum gününde de zor zamanlardan geçiyordu 2 gecelik tatil ayarladım, iş çıkışı aldım ofisten. Gözünü kapattım otele kadar açmadı. 3 saat öyle gittik çok eğlendik :D Yine bir doğum gününde hamam ve masaj ısmarladım. O da çok iyi gelmişti. Ben insana iyi gelecek şeyleri yapmaya veya almaya çalışıyorum. Anlatabildim sanırım :)

(250 puan) tarafından
Oo evet çok iyi fikir. Bi kafa masajı görmüştüm eşimi oraya götürebilirim :) 33 haftalık hamile olacam şehir dısı işleri zor
(5,472 puan) tarafından
Kafa masajı da iyi gelir bak :) Biz de 3 yaşındaki oğlumla gittik şehir dışına, romantizm pek olmadı ama üçümüz çok eğlendik :))
0 oy
(5,423 puan) tarafından
Nike ayakkabı istemişti onu almıştım bu sene ne alcam bilmiyorum ihtiyaç doğrultusunda ilerliyorum çünkü alacak birşey bulamıyorum saat yüzük tesbih falan kulanmaz o yüzden çeşit yok bende :)
(250 puan) tarafından
Aynı ben hediye işi kafamı karıstırıyor
0 oy
(2,708 puan) tarafından
En güzel hediye benim ona :D  daha napalim yemegi pişiyor ütüsü yapılıyor çocuklara bakılıyor yeter da ana...:D
0 oy
tarafından
Ne sevdiğine bağlı ben 6-7 bin liralık harcama yaptım:D koleksiyonu var koleksiyonu için bir şeyler aldım 
0 oy
tarafından
Bulunduğun yerde yat varsa kirala yemek ayarla ya da birkaç günlük başbaşa tatile gidin
0 oy
(1,506 puan) tarafından

İlk doğum gününde evli değildik, köstekli saat alıp yanına onu ilk gördüğüm anda aklıma gelen şiiri yazıp vermiştim. Şiir hala cüzdanında, saat de çantasındadır. Dakikalar bizim için akıyor gibi bir şey de yazmıştım, unutmaz.

Diğer doğum gününde bir talebenin yıllık kitap masrafını karşıladık onun adına.

Son doğum gününde de yine onun adına bir hafız okutmayı hediye ettim. Kendi parasıyla. :D

Bir de zaten 2 çocuğumuz da onun doğum gününe günler kala doğduğu için ekstra hediye gibi oldular :D

O da bana ilk (Sadi hüdayi sesiyle) loptop almıştı. Diğer doğum günümde de benden kopya çekti, hafız okutma hediye etti. Sonra gitti ablasının falan doğum gününde de böyle hediyeler vermeye başladı. Öğrettim ya yine ben karlıyım :D

(668 puan) tarafından
Alaska senmisn bacım diğer hesap mı kapatıp gitmistin ya gerimi geldin gözlerim seni arıyordu eğer senden;))
(1,506 puan) tarafından
Benim benim :D

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 81 göst.
0 oy
4 cevap 221 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,796 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
0 cevap 43 göst.