+1 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (419 puan) tarafından
Kızlar reglım üç gündür geçiyor  buna korunma olmadı. 

Ama üç gün önce test yaptım  ıkı tane erken gebelik testım tek çizgi cıktı Diğer gebelık testi hayalet ikinci cıktı.. 

Bu sabah acaip sol tarafımda kasık agrısı yasadım adım atamadım yanı. Bı duş aldım bıraz ıyı geldı... Şuan hâlâ agrım var.. 

Ne yapabilirim bu durumda erken gebelik belırtısı olabilir mı sol kasık agrısı. Belkıde ben stres mı yaptım günüm geçti acaba 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Erken gebelik testi yap daha sabah saati olduğu için gün içinde kanda ver emin olursun
(419 puan) tarafından
Üç gün önce yaptım erken gebelik testı negatif çıktı..
Dıger gebelik testı nde de hayalet çizgi vardı anlamadım şuan hala kasık agrım var
tarafından
Süphen varsa kan ver net çikar varsa eğer
(419 puan) tarafından
Yanı başka bır belırtım yok canım sabahtan berı sol kasık agrım var sadece  öncesinde hap korunıyordum ama bıraktım kornumadık  bu ay
-Reklam-
0 oy
(5,448 puan) tarafından
3 gün gecikme kanda belli olur. Kan ver derim. 
(419 puan) tarafından
Bugün tekrar bır test yapacağım bakalım...
0 oy
(772 puan) tarafından

Yaptın mı çok merak ettim seninle bı ara konuşmuştuk acaba hamilemiyim diyordun benim iç sesim kuvvetlidir kesin hamilesin :D:D:D

(772 puan) tarafından
Ay gerçekten araya yas girince gerçekten rahatlık geliyor
(419 puan) tarafından
İnan bu rahatlığı kaybederım diye istemiyorum halbuki bebek aşığı bırıyım.  Bekarken dıyordum he edene bı çocuk yapicam diye sulalenım tüm bebeklerını ayagımda uyutmuslugum var :)
(772 puan) tarafından
Benimki biraz mecburi çünkü oğlumun bi kardeş ihtiyacı var yalnızliktan çok sıkılıyor bende ve eşimde istiyoruz bebek kokusunu özledim:)))
(419 puan) tarafından
İnan tek çocuk ıkı cocuktam daha zor... Ikı çocuk kardesler oynuyorlar sıkılmıyorlar...
Bende bebek özledim ama sadece sevmeye ozledım bakmaya zor
(772 puan) tarafından
Gerçekten bende öyle düşünüyorum tek çocuk da ilgi daha çok olduğu için benim oğlum sapıtıyor

İlgili sorular

Kategoriler

1,466,934 soru

24,037,166 cevap

328,988 kullanıcı

...