0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından

Tahminleriniz ♥️

image

5 Cevaplar

0 oy
(111 puan) tarafından
Erkek geçti içimden 
(44 puan) tarafından
Yorumun için teşekkür ederim oncelligimiz tabiki de sağlıklı olması 7 yaşında bir kızım var birde erkek olsa iki meyveyi tatmış oluruz diyorum :))  ayrım yapmıyorum asla kızımda olsa hiç üzülmem çünkü dunyaalr tatlısı bir kızım var ve kızı çocukları çok başka ama iki meyveden olsun isterim dediğim gibi
-Reklam-
0 oy
(44 puan) tarafından
Analayan yok muu annelerrr 
0 oy
(128 puan) tarafından
 Kesenin duruşuna göre erkek gibi Allah hayırlısını nasip etsin gönlünüze göre olsun  
(44 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim size sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insaAllah canım ♥️ haklısın bir de öyle bakayım ne oluyor merak ediyorum açıkçası aslında kendi aileme bakarsam annem teyzelerim hepsinin ilk çocuğu erkek kaynanam ve çocuklarının kızlarının hepsinin ilki erkek ama bizde ilki kız oldu herkez güzelleşmişsin karın şeklim erkek vs dedi ama kız oldu bunda da herkez erkek hissediyoruz diyor başta annem dedim onlar aile erkek bekledikleri için erkek hissediyor . Kızımda çok dua ediyor kız olsun diye her gün kız olsun diye dua ediyor ben zaten korunuyordum 7 yıldır ona rağmen Rabbim nasip etti bazen kızımın dualarıyla geldi diyorum çünkü hiç düşünmüyordum gebelik hep insaAllah akrdesim olur dedi hatta test yapmadan bir gün önce kızım beni 9 ay evre ebre hamile şeklinde çizmişti ve bana anne bak sen şimdi biylesin kardesim küçük sonra büyücek dedi ve dedim bu tesadüf olamaz sonra test yaptım hamileydim ve kızımın gösterdiği evredeydimm :)) 6 haftalıktı öğrendiğimde
(128 puan) tarafından
Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin. Aslında cinsiyetini erkekten alıyor biraz babanın ailesine bakmak lazım benim eşimin ailesinden kız çocuğu yok bütün torunlar çocuklar erkek o yüzden biz hiç kız düşünmedik açıkçası ama Allah neyi nasip eder insan bilemiyor inşallah gönlünüze göre olur kız varsa bir de erkek olursa tahin pekmez olur tadına doyulmaz ☺️
(44 puan) tarafından
Aynen öyle canım herşeyin hayırlısı sohpetinde çok güzeldi sağol ♥️
(128 puan) tarafından
Rica ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
(44 puan) tarafından
Amin insaAllah çok teşekkür ederim ♥️
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Kafa yapisindan erkek diyorum cnm. Rabbim gonlune gore versin
(44 puan) tarafından
Amin insaAllah çok sağol canım ♥️ ya sen ultrasyon resmine bakarken bebeğin bacak kollar ve başını tam anladın mı acaba çünkü ben ultrasyon resmin hiç birşey anlamadım
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Erkek bence içinden öyle geçti :) 
(44 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım sağol yorumun için ♥️
(1,477 puan) tarafından
Rica ederim ❤️

Kategoriler

1,476,462 soru

24,169,570 cevap

335,799 kullanıcı

...