0 oy
1,388 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından
Eşim liseyi okudu sadece ve konuşması okuma yazması çok kötü şimdi diyeceksiniz bunları bilip evlendiniz bunlara mı takılıyosunhz kendisi çok merhametli vicdanl8 merttir ama bazı kelimeleri söyleyemiyo zatene saten falan diyo ve yengemlerin yanında boyle konuşunca dalga geviyolar bende gülüyorum ama içten içe sinir oluyorum eşime diyorum kitap oku bir şeyler öenriyorum kalbini kırmadan ama dinlemiyi

32 Cevaplar

+10 oy
(22,984 puan) tarafından
Dalga geçenlere ağzının payını vermen lazım. Senin eşin o. Gözünün içine baka baka eşinle dalga gecemezler. 
(77 puan) tarafından
Ağzının payını veriyorum bidaha yapamadılar zaten
(22,984 puan) tarafından
Tamam eşinle laf aralarında kelimelerin doğrularını söyleyerek konusabilirsin.
(701 puan) tarafından
Ağzının payını veriyorum diyon da yukarda da onlar eşimle dalga geçince bende gülüyom demişsin gülmek yerine o an cevaplarını ver bakalım bir daha yaoacaklarmı
-Reklam-
+3 oy
(13,675 puan) tarafından
En başta akrabalarınızla birlikte sizin de gülmeniz empati kurmayı deneyin
+3 oy
tarafından
Yengenler Oxford mezunu mu? 

Eğitim şart ama eğitim almayan biriyle dalga geçiuorsunızsa en büyük cahil sizsiniz orda gülünecek bir durum yok. Nerden biliyorsun belki okumaya imkanı yoktu zaten belki şuan eşinde pişman okumadığı için ama böyle düşüncesizlik olunmaz
+2 oy
(2,922 puan) tarafından
Bence esinden once dalga gecenlero duzeltmeye calis canim.
(77 puan) tarafından
Tabiki cevaplarını veriyorum bidaha yapamazlar
(6,769 puan) tarafından
Eminim ki vermiyorsun yazmandan bile belli bende gülüyorum tepki alınca kıvirmayin
(77 puan) tarafından
Tam bende gülüyorumrahatladnizmj
(6,769 puan) tarafından
Yazıklar olsun sizin gibi eşe  siz doktora mezunusunuz sanırım
+2 oy
(576 puan) tarafından
Eşinizin olumsuz yönlerine değil olumlu yönlerine odaklanın . Bir çok insan merhametli ve vicdanlı bir eşe sahip olmak ister .Evlilikte esas olan eşin merhametli vicdanlı olmasıdır. Bunun için Allah'a şükür etmelisiniz.
+2 oy
(3,304 puan) tarafından
Biri eşimle dalga geçecek ağzının ortasına bir tane çakarım. Siz bence o dost görünümlü düşmanlardan uzak durun
+2 oy
(1,051 puan) tarafından
Benim eşimde söyleyemez bazı kelimeleri mesela ekşiye ailecek eşki derler navigasyon diyemez mesela ama umurumda mı.. aslaa biri benim kocamla dalga geçecek valla ilk ve son geçişi olur gömerim yemin ederim annem evladım eşim kırmızı çizgimdir.
+2 oy
(2,754 puan) tarafından
Bunun okumayla ne alakası var hanım efendi ? İnsan Öz'üule konuşur tabi hep elit elit mi takilsun bende işime gelmezse eşime zattene.....derim ama işime gelince çok elit bir kişilik olurum.ne var bunda dalga mı geçsinler sen daha beter tiye al ki beyin denen .uçurumu herkes farketsin...

Herkesten bitane sonuçta ✓
+2 oy
tarafından
Eee ne var bundaki olabilir benm eşimde bazen konuşurken yanlış konuşuyor bazı kelimeleri yadrgamiyorm ya yani sende gulene kadar ağızlarının payını verseydin  canım kusura bakma yani güldüm bende içten içe sinrlendim diyorsun olablir herkesin illaki yanlış konuşması vardır senin illa istemenle okuyacak degl içinden gelirse okur kimse dört dörtlük degl yani çok saçma eşinle tartışma konun der susarım 
+2 oy
(1,494 puan) tarafından
Benim eşim ilkokula bile gitmemiş kendi çabasıyla çat pat yazması var evrak devlet işlerinde hep ben giderim onla hiç gocunmam hiç utanmam utanılacak o kadar şey varken en son takılacğm şey bu olur oda mesela özledim yerine üzledim der 
(77 puan) tarafından
Utanmıyorum sadece kendisini geliştirmesini söylüyorum eşime postu actigima pişman oldum
(1,494 puan) tarafından
Bende arada söylüyorum öyle değil böyle okunur söylenir diye ama yüzlerce insanın olduğu bir platforma yazacak kadar dert edinmiyorum kendime
tarafından
bazi insanlar buna takintili olabilir bu elestirmek yermek degil kj ben post sahibine hak verdim acikcasi
+2 oy
(1,710 puan) tarafından
Şöyle düşün eşin Türkçeyi çok iyi kullanıyor ama merhametsiz vicdansız olsaydı ne yapacaktın, birçok kadın merhametli bir eş istiyor ve çoğu eşlerinin merhametsizliği yüzünden darp ediliyor, ketlediliyor o yüzden eşinizin iyi yönlerine bakın ve eşinizle dalga geçen babanız olsa haddini bildirin çünkü eşiniz ve siz bir ailesiniz ona yapılan her saygısızlık dolaylı yoldan size yapılıyor 
(77 puan) tarafından
Haklısiniz
+2 oy
(1,286 puan) tarafından
Biri benim kocamla dalga geçse ben onun alnını karislarim soyleyemiyor olabir ne var bunda acinda k..cinza Gül'ün de çok mu komik de yazık adama valla üzüldüm ya
+2 oy
(628 puan) tarafından
Çok kırıcı ve tuhaf insanlarsiniz ya şimdi bunu buraya yazınca eline ne geçti 
+2 oy
(1,399 puan) tarafından
Bir söz var 

millet itiyle övünürken ben aslanımda kusur aramam
+1 oy
tarafından
Eşin nereli  ki
+1 oy
(1,126 puan) tarafından
Sen ne mezunusun merak ettim
+1 oy
(176 puan) tarafından
Ben ortaokul mezunuyum esim öğretmen aslinda ilk zamnlarda sorun yoktu ama sonrada iyiden iyiye kendimi kotu hissedyordum arkadaslari arkadaslarinin eşleri hepsi meslek sahibi insanlar esim hic bi zamn yuzume vurmadi ama herzamn seni aciktan okutalim dedi aslinda buna sevinmis gibi gorunsemde icten ice uzulyordum acaba benden utanyor mu diye suan aciktan liseyi okyorum dun esime dedim ki sen herkeze ehliyet aldirdin bi bana aldirmadin dedim ogretmenlik yapmyor direksyon eyitmeni iste ben oyle diyince oda bna dedi ki sen cok acik ogretimi bitirdin de yani burda demek istedigim davul bile dengi dengine gercekten insan denk.olmazsa birbirine her iki taraftan biri illaki uzulyor kriliyor 
(77 puan) tarafından
Bende bundan bahsediyorum bende ögretmenlik bitirdim eşim ilk okul terk açık ogretim liseyi okudu benlik gerckten bişey yok asla eşimden utanmıyorum ama ister istemez çevre insanı etkiliyo
+1 oy
(11,163 puan) tarafından
Dalga geçenlerle birlikte gulececegine onlara kizacaksin. Belki dili dönmüyor belki söylemiyor çok kötüsünüz ya vallahi 
+1 oy
(1,973 puan) tarafından

Aman canım takıldıgın şeye bak benimkide üni bitirmiş hatta balıkesir ünisi güzel sanatlar bölümünü okumuş ama yazmadan bir haber yani bazen diyorum senin Türkçe hocanın ellerinden öpesim geldi diye :D yazma özürlü oluyor arada bi kalbim yazacagına kalpim yazar harfleri yutarak yazar hiç takılmam :D

+1 oy
(973 puan) tarafından
Kendine bi dönüp baksan eşin sende hangi huylarina ve hangi söylediğin şeylere sinir oluyordur ve kimin yanında senin adına sinir oluyor ve utanıyordur. 
(77 puan) tarafından
Oooooo neararsan var

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,334 göst.
10 Şubat 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Haticekubra (210 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 299 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,747 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 489 göst.
+3 oy
6 cevap 319 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,640 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,855 soru

24,091,162 cevap

331,754 kullanıcı