0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından

Tahminleriniz :))

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Direk erkek hisseettim ')
(44 puan) tarafından
Yaa gercekten mi benim 7 yaşında bir kızım var bir erkekte olsun isterim tabiki oncellik sağlık ama insan iki meyveden de istiyor çok teşekkür ederim yorum için ben anladm bebeği bile göremedim ultrasyonda biliyormuş :)))
tarafından
Hadi hayırlısı olsun cnm
Cinsiyet belli olunca bu yorumun altına yaz kız erkek olduğunu tmm mi ')
(44 puan) tarafından
Olur canım yazarim ya doktor bebek ile ilgili hiç birşey demedi ben 15+1 ben sordum haftasıyla uyumlu mu uyumlu dedi onun dışında başka brisey demedi nromal mi sizce yada kötü bir şey olsa söylerdi değil mi
tarafından
Tabiki söylerdi cnm korkma hiç
Kendini gostermemistir o yzuden söylememiştir cinsiyetini
(44 puan) tarafından
Cinsiyet için zaten dedi küçük daha araştırmaya gidiyorum ben onalrin cihazıyla en erken 16 haftada bakabiliyorlarmis o yüzden küçük dedi sanrm . Ya bende protein kaçağı çıkmış o yüzden strestlim sürekli kan idrar istiyorlar ve bugün iki kolumdaki damari da patlattılar çok kötü oldum
tarafından
Hadi ya geçmiş olsun
Bndeee gebeliğin sonlarında çıkmıştı kaçak
Sabah akşam tansiyonumu olcuyordum
1 hafta sonra kontrole gittiğimde geçmişti şükür
(44 puan) tarafından
Bende sabah akşam ölçüyorum çok şükür yüksek değil tansiyonum ama insaAllah benimkide geçmiştir değerlerim biraz yüksek çıkmış çünkü . Çok zorluyor yol beni hatta evde ölçüp gittim gayet iyitdim ama yol beni tuttu hastaneye yetisene kadar içim dışa çıktı bir sıcaklık bastı hastaneye yetisimce yüksek çıktı bira çok değil ama biraz . Ya bir bilgin var mı acaba devlet Hastanesi'nde 24 saatlik idrar testi yapıyorlar mı acaba ? Araştırma çok uzak ve ben mahv oluyorum gerçekten devlet yapıyorsa orda yapmak isterim
tarafından
İnşallah değerlerin normale döner cnm

Valla bilgim yok ya
(44 puan) tarafından
Ay insaAllah çok sağol canım
-Reklam-
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Erkek gibi geçti içimden canım :) 
(2,728 puan) tarafından
Aminn seninde inşallah :) ❤️ devlete gidiyorum canım oğlumda özele gittim 12.haftada söyledi ama burda benimde ümidim yok bir ihtimal diyorum arkadaşım 13 haftalıkken söylemiş şuan gittiğim hastane o yüzden biraz ümitliyim bakalım ne olacak
(44 puan) tarafından
Sağol canım hadi bakalım insaAllah söyler hangi şehirdesin canım
(2,728 puan) tarafından
İnşallah :) Ankaradayım canım sen?
(44 puan) tarafından
Bende İstanbul canım bu benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç sorun yoktu çok şükür ama bunda protein kaçağı çıktı sürekli hastanedeyim ilaç vermiyorlar sürekli kan idrar istiyorlar bugün verdim kan iki kolumdan da damarımı patlattılar her yerim kan oldu . Normalde de araba tutuyor beni hamile olduğum için daha kötü oluyorum eve kendimi zor attım elim ayağım boşaldı araştırma tek bakıyor protein kacagma hamile olduğum için oda uzak neyaoacgmi bilmiyorum bir kere daha o yolu çekersen ölücem gibi hissediyorum
(2,728 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bu süreçte çabucak geçer inşallah benide mide bulantıları mahvetti geçmesini temenni ediyorum umarım güzelce atlatırız

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 100 göst.
0 oy
2 cevap 48 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Smsn (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 318 göst.
+2 oy
2 cevap 67 göst.

Kategoriler

1,467,309 soru