+3 oy
1,256 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,473 puan) tarafından

Eşimle iş vesilesiyle tanıştık. Önce eşimin Türkçe konusundaki özenine bayıldım. Yazım yanlışı ve anlatım bozukluğu yapmadan yazıyordu. Çok hassasım ben bu konuda. Ana dilini doğru yazan, konuşan insan hayatta da özenlidir diye düşünürüm. Kimmiş bu mühendis görünümlü edebiyatçı diye radara aldım. Elbet bir gün bağlaçları falan yanlış yazar dedim, ama yoook, tek bir kusurlu yazımı olmadı:D Aslan parçası :D

İş nedeniyle hep yazıştık, 4-5 ay sürdü e-posta trafiği. İlk toplantı günü de ne kaşı ne gözü, ne yandan yandan bakışı, ne de bana ceylanmışım gibi muamelesi, zekasına hayran kaldım. Zeka da önemli bir kriter benim için. Erkekte görüntü, tahsil, maddiyat... Zeka şak diye çekiyor beni. Zeki, becerikli her insana hayranım :D Bir sene uzaktan uzağa hayran kaldım kendisine. Derken proje bitti. Hüzünlendim. Allah şahit çok etkilenmiştim. Açılsam mı açılmasam mı derken proje bittikten tam 1 ay sonra tak diye bir WhatsApp mesajı geldi. İşte o mesaj milattır bana göre:D Eşime göre de ilk e-postadır ilk kıvılcım. Bugün tam 9 sene oldu eşim bana o ilk e-postayı yazalı. Çok şükür onu düşünerek geçirdiğim 9 seneye <3 

NOT: Çok severim ama çoooook da zordur kendisi, Başak burçlarının şahıdır, takıntılıların piridir. Ben takıntılıyım diyen insan eşimi tanısa utancından diz çöker el öper :D:D

47 Cevaplar

0 oy
tarafından
Başak burcu erkekten uzak durun çok zor
(5,473 puan) tarafından
Evet zor ama bir o kadar da kolay :) Mesela eşime teslim ettiğim hiçbir işte gözüm arkada kalmaz. Yaptığı şeyi eksiksiz yapar takıntılı olduğu için :) Temizlikte çok iyidir, bizim evde banyo tuvalet temizliği, ev süpürme eşimdedir. Elde yıkanacak bulaşık olursa eşim yıkar. Ama takıntıları yorucu oluyor bazen maalesef :)
-Reklam-
0 oy
(1,348 puan) tarafından

Tayin olduğum okulun müdürüydü kendisi .Bahçeden bir gitar ve şarkı sesi geldi bir gün baktım bu söylüyor bende pencereye çıkıp dinledim biraz kısa bir gulumseme oldu o kıvılcım di sanırım .kasinti adamin biriydi başta sesini duyduktan sonra anladım içindeki pamuk yanını .Sonra gel zaman git zaman derken 2 yıl içinde evlendik ama sesine vuruldum sanırım diğer herşeyi bana uygundu zaten .Nezih Üçler den lacivert şarkisi ile tavladi beni o ilk sarki <3

(5,473 puan) tarafından
Güzel ses ve şarkı söylemek de gerçekten çok etkiliyor, en azından beni :) Eşimin sesi de güzeldir, o şarkı söylesin akan sular durur :)
0 oy
(3,251 puan) tarafından

Nerdeyse bir kısmı benim iç sesim diyecektim ama burç kısmında elendim :) Eşimle akrabayız ve ben bu tür evliliklere baya karşıydım. Sonradan tanıştık,bende bu özelliklerine ve merhametine vuruldum. Akrep burcunun bütün özellikleri varmış,köprüyü geçtikten sonra belli etti tabi..

MaşAllah ❤️ mutluluğunuz daim olsun inşAllah

(5,473 puan) tarafından
Ah Akrepler ah, her zaman uzak durmak istemişimdir ama oğlum Akrep oldu :))) Yükseleni Boğa oradan yırtarım belki diye umuyorum :))
(3,251 puan) tarafından
Pek sanmıyorum ama :) ikisi de birbirinden aşağı kalmıyor genelde
0 oy
(8,280 puan) tarafından
Ne yazdı ben onu merak ettim  :D
(5,473 puan) tarafından
İhihihi :) Profilimde deniz fotoğrafı vardı, neresi diye sormuştu :) Akdeniz mi Ege mi diye :)
(8,280 puan) tarafından
Demek ki onun da gönlü sendeymiş  :))
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Biz ortak arkadaş vasıtası ile önce mesajlastik sonra sohbeti çok güzeldi ikinci evliliğim benim ilk mesajlastigimizda sohbet etmeyi ne kadar özlediğimi anlamıştım sonra konuştuk sesinin tinisina bayıldım gençken hep dua ederdim esimsiir gibi konuşsun ben hep onu dinleyeyim diye bana siirler okumustu bizde yedi yıllık evliyiz Rabbime hamd olsun 
(5,473 puan) tarafından
Sohbet etmeyi özlemek... Ne kadar kıymetli değil mi hayat arkadaşınla sohbet edebilmek
(3,081 puan) tarafından
Aynen öğle evlenirken aradığımiz özellikler arasında belki de hiç aklımıza gelmeyen bir özellik ama bir evliliğin yapı taşı sohbet halada saatlerce konuşuruz üstelik her konu hakkında asla yatgilamaz hatalı olsam bile
0 oy
tarafından
Bız esımle akrabayız. Görücü usulü oldu ama birbirimizi de düşünmüşüz. Herkeste yakıştırmış. Herzaman huyuyla suyuyla çok takdir edilen biriydi. Beni en çok ahlakı, dinine düşkünlüğü, yakışıklı ve uzun olması etkiledi. 185 boy, beyaz ten, kara saç kara kaş. Tam istediğim gibi:). Konuşması, nahifligi, ciddi duruşu aslında çok esprili muhabbet etmeyi seven biri olması hoşuma gitmişti. Temizliğe cok dikkat etmesi. Hayatına özen göstermesi, yani telefon televizyon yerine kitap okuması kendini geliştirmesi dikkatimi çekmişti. Ayrıca çok kültürlü, zeki olmasi da çok etkileciydi. Türkiye de zamanında alanında derece yapmış.. Dedim eksik olan ne kaptım hemen :) Evine, ailesine duskun görevlerini bilen biri. Iyıkı olmus canım eşim çok düşünceli merhametlidir. 10 yıl oldu evlenelı. Maşallah barekallah diyeyim nazar değmesin :)) 
(5,473 puan) tarafından
Okurken içim ısındı, Allah saadetinizi daim etsin
0 oy
tarafından

İstanbul havalimanına inmistim aktarma olarak kullanıyordum orayi eşim de orda calisiyordu normal de o zamanlar erkeklere karşı aşırı soğuğum hiç sevmiyorum 

Neyse Türkiye'yi de çok bilmiyorum havalimanıni da öyle 
Eşim karşıma çıktı o an soru sorup duruyordum nerden gitcem ne tarafa gitcem , neyse eşim yardımcı oldu beni gideceğim kapıya kadar götürdü orda beni bekledi uçağa binene kadar . Boyu posu, saclari ,sesi, gülüşü herşeyi o kadar hoşuma gitti ki sanki dedim bunu ben yillardir tanıyorum .ilk goruste aşık oldum herhalde. 

Uçak geldi anons veriliyor o an dedim ben napsam utanıyorum da neyse dedim bana instani ver :D aldım hemen gittim.

1 2 ay sonra anca yazabildim o da beni çok beklemiş ne zaman yazacak diye, yazdım başladı ilişkimiz.<3

1 sene uzaktan mesafe ilişkisi başladı çok zordu ama o Şırnak'ta ben Fransa'da çok özlüyordum

Çok şükür evlendik kavuştuk 1 minnosumuz var şimdi <3
(14,957 puan) tarafından
O minnoşu yerim teyzesinin bal tosbiği iyi ki doğmuş ❤️
(5,473 puan) tarafından
Burada böyle güzel hikayeler okuyunca çok mutlu oluyorum, mutlu edilen kadınlar olduğunu bilmek çok hoş

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 600 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 482 göst.
0 oy
6 cevap 154 göst.
0 oy
11 cevap 325 göst.
15 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler