Selamın aleyküm hanımlar hayırlı geceleriniz olsun inşallah uyudumu bebeler icildimi kahveler ♥️
Bugün hiç anlık almadım bakim dedim ne yapıyorsunuz
Benim vampir ayakta babasiyla boğuşuyor icerde bende yarın için köfteli patates yemeği yapıyorum sabah erkenden hastaneye gidicem bugün yemekte yapmadım yarına 1 cesitte olsa yemeğim olsun istedim inşallah isim erken biterse çarşıya gezmeye de gitmek istiyorum eşim telefon sürekli elinde olması şartıyla çarşıya izin verdi tabi Sabah fikir değiştirmezse aylar sonra ilk kez tek cikicam dua edin kazasız belasız gidip döneyim ilk okul bebesi gibi velim le eşimle gidiyorum her yere
00:13 soda içiyorum bu gece çocuğu uyutma sırası kocam da :
Afiyet olsun canım ellerine sağlık ❤️
biz bugün evdeydik ya havalar çok soğuk hafif kar yağdı, görümcem ile eşi bize geldi öyle kahve çay falan keyfi yaptık birşeyler izledik, şimdi evi topladım uzandım öyle
Maşallah ne dirayetli kadinsin yaa bayadir biliyorum durumunu .az bir yerim agrisa oflaya puflaya sizlana sizlana geziyorum evde . Tek cocugum var çalışıyorum evin işinin yariisni eşim yarisini yardımcım gelip yapıyor bende yarım gün çalışıp yarım gün çocuk bakıyorum onu da yine eşimle paylasarak .gunde tek çeşit yemek birde salata olursa evde çok sansliyizdir bazen o da olmuyor kızım yürümeye başladığından beri ama yinede yorgun bitkin enerjisiz oluyorum seni görünce az bir kızmadim değil kendime
1,489,187 soru
24,340,856 cevap
346,039 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın