0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ay hiç şaşmaz Varya, iki dakika yalnız bıraktım kendilerini sonra güm diye ses geldi koştum 2.5 yaşındaki oğlum koltuktan düşmüş sağ alnı kızarmıştı koltuk çok yüksek değil yerde iki halı ustunde halı örtüsü var yani zemin sert değil ama biraz ağladı sakinleşti gittim su icirdim mutfağa geçtim ki uyumuş hemen 

Uyandırdım da oralı olmuyor bırak uyucam diyor sıpa bişey olmaz demi ya şimdi kucağımda şükür kafası da şişmemis başka da belirti yok da içim içimi yiyor 

4 Cevaplar

0 oy
(1,112 puan) tarafından
Normalde de böyle uyur mu ki? Uyanamaması garip geldi
tarafından
Uykusu vardı zaten bu bahane oldu
-Reklam-
0 oy
(17,138 puan) tarafından
Uyutma ve doktora götür. 
tarafından
Uyandırdım resim yapalım dedim bir problem gözükmüyor kardeşimi de aradım kendisi hemşire iki saat uyutma zaten kusma göz kayması farklı bişey olursa gelim götürelim dedi
Şimdilik bekliyorum da şükür birşey yok gibi
0 oy
tarafından
Yani çocuk bu düşe kalka büyüyecek ama uyuması iyi olmamış
tarafından
Uyandırdım kendisini resim yapalım filan dedim
tarafından
Okudum canım yorumunu iyi etmişsin hemşire kardeşin zaten yönlendirmiş şimdi hastaneye gitsen bir sürü bekleyeceksiniz zaman kaybı çocuğa da eziyet olur küçük olsaydı götür derdim tabi benşm oğlum kaç kez nerelerden düşüyor valla olacak o da 2 yaşında :D
tarafından
Hiç durmuyorlar ki hiç ama ikisi de erkek büyük 6 yaşında ama kuduruyolar sürekli
Işte annelik biliyorum yinede için rahat etmedi sorayım dedim buraya şükür iyi abisiyle kavgaya devam ediyolar :)
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Kusma hiç sakinleşmeme ve bilinç kaybı yoksa bir sorun olacağını düşünmüyorum kızım 6 aylıkken kaşla göz arası attı kendini koltuktan korkuyla acile gittiğimizde içiniz rahat olsun diye tomografi falan çektiler belirtileri söyleyip bunlar olmadığı sürece korkmanıza gerek yok denmişti ordan biliyorum 
tarafından
Yok şükür hiçbiri uyandırdım zaten resim yapalım dedim gozetliyorum kendisini
(1,710 puan) tarafından
Şükür ki yok biraz gözetle bişeyi yoksa rahat edersin inşallah
tarafından
Yok yok maşallah abisiyle kavga ettiğine göre bişey yok :)
(1,710 puan) tarafından
Haha iyi allaja şükür :))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 286 göst.
13 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 196 göst.
13 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 385 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 548 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,973 soru

24,079,898 cevap